שוטפים היטב את עלי המנגולד
מפרידים את עלי המנגולד מהגבעולים
את העלים הירוקים קוצצים דק
בקערה מערבבים את הבשר הטחון עם עלי המנגולד הקצוצים
מוסיפים ביצים, מלח ופלפל ושום כתוש, פטרוזיליה קצוצה, פירורי לחם ומערבבים
יוצרים קציצות ומטגנים אותם קלות, מניחים את הקציצות בצד
בסיר מטגנים שיני שום עם מעט שמן ומערבבים
קוצצים את גבעולי המנגולד ומוסיפים לשמן ומטגנים
מוסיפים את האפונה ומערבים הכל ביחד
להניח את הקציצות על מצע העלים והאפונה
להוסיף את המים מלח פלפל ואת מיץ הלימון ושיני שום ולהביא לרתיחה
להנמיך את האש ולבשל על אש נמוכה כארבעים דקות
לפתוח את הסיר, לטעום את הרוטב ולראות אם צריך לשפר טעמים
וזה כל כך טעים, שאוכלים ישר כשמוכן. בתיאבון.