פותחים את בצק הפסטה ומיישרים על משטח העבודה
מחלקים את הבצק לשלושה חלקים וחוצים לאורך לשלוש פרוסות רחבות
מכינים את תערובת הגבינה
בקערית קטנה מערבבים את הגבינות עם השמנת החמוצה. הוספתי שמנת חמוצה כדי שהמרקם יהיו אחיד ולא גושי.
אני העברת לשקית זילוף כדי שיהיה לי יותר קל, אפשר עם כפית לעבוד
שמים עיגול מתערובת הגבינות בשליש החיצוני של פס הבצק
ככה ממלאים את כל הבצק עם נקודות גבינה
עם מברשת מרטיבים את הקצה על מנת להדביק את הבצק
ומקפלים את הבצק לאורך ומהדבקים היטב בקצוות. היטב.
עם ידית מעץ מחלקים את הרביולי למרובעים ועם סכין חותכים את ריבועי הרביולי
גם לאחר שחתכתם תבדקו שהבצק מהודק היטב מסביב זה מה שישמור על צורת הרביולי
מרתיחים סיר עם מים וכפית מלח
כשהמים רותחים מעבירים את הרביולי לסיר ומבשלים כשתיים שלוש דקות עד שהרביולי צפים
מוציאים אותם ומעבירים לקערה יבשה