Go Back Email Link
רביולי גבינה עם שמנת ופטריות

רביולי גבינה עם שמנת ופטריות

סוויט דולי
רביולי גבינה עם שמנת ופטריות שמכינים בבית
Prep Time 30 minutes
Cook Time 1 minute
Total Time 32 minutes
Course מתכונים לשבועות
Cuisine מטבח איטלקי

Ingredients
  

  • 1 חבילה בצק פסטה של שימרית

מילוי גבינה

  • 200 גרם גבינת שמנת
  • 1; כוס גבינה מלוחה מגורדת
  • 2 כפות שמנת חמוצה

רוטב שמנת ופטריות

  • 4 כפות שמן
  • 1 בצל
  • 250 גרם פטריות
  • 250 מל שמנת לבישול
  • חצי כוס מוצרלה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור

לפיזור מעל

  • 2 כפות פרמז'ן

Instructions
 

  • פותחים את בצק הפסטה ומיישרים על משטח העבודה
  • מחלקים את הבצק לשלושה חלקים וחוצים לאורך לשלוש פרוסות רחבות
  • מכינים את תערובת הגבינה
  • בקערית קטנה מערבבים את הגבינות עם השמנת החמוצה. הוספתי שמנת חמוצה כדי שהמרקם יהיו אחיד ולא גושי.
  • אני העברת לשקית זילוף כדי שיהיה לי יותר קל, אפשר עם כפית לעבוד
  • שמים עיגול מתערובת הגבינות בשליש החיצוני של פס הבצק
  • ככה ממלאים את כל הבצק עם נקודות גבינה
  • עם מברשת מרטיבים את הקצה על מנת להדביק את הבצק
  • ומקפלים את הבצק לאורך ומהדבקים היטב בקצוות. היטב.
  • עם ידית מעץ מחלקים את הרביולי למרובעים ועם סכין חותכים את ריבועי הרביולי
  • גם לאחר שחתכתם תבדקו שהבצק מהודק היטב מסביב זה מה שישמור על צורת הרביולי
  • מרתיחים סיר עם מים וכפית מלח
  • כשהמים רותחים מעבירים את הרביולי לסיר ומבשלים כשתיים שלוש דקות עד שהרביולי צפים
  • מוציאים אותם ומעבירים לקערה יבשה

הכנת רוטב שמנת ופטריות

  • יוצקים שמן ובצל לסיר ומטגנים את הבצל מספר דקות לגוון זהוב
  • מוסיפים פרוסות פטריות ומטגנים את הפטריות מספר דקות
  • כשהפטריות מבושלות יוצקים פנימה את השמנת לבישול
  • מוסיפים מלח, פלפל, מערבבים מוסיפים את המוצרלה ומערבבים הכל ביחד
  • מוסיפים את הרביולי לתוך הסיר ומצפים אותם ברוטב.
  • ניתן לפני ההגשה לפזר גבינת פרמז'ן על הרביולי. בתיאבון!
Keyword רביולי גבינה עם שמנת ופטריות