מקלפים את החציל, פורסים לפרוסות
משמנים תבנית מניחים את פרוסות החציל על התבנית
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את החצילים
אופים כשלושים דקות עד שהחצילים משחימים
אפשר גם להפוך אותם אחרי שהם משחימים מצד אחד ואופים בצד שני, כשהם מוכנים מוציאים ונותנים להם להתקרר
בינתיים, נכין את הבשר
במחבת רחבה יוצקים השמן שמים הבצל ומתחילים לטגן הבצל עד שמשנה צבעו לחום.
מוסיפים הבשר ועם מזלג מפוררים את הבשר לפירורים. מוסיפים התבלינים,
מערבבים, ממשיכים לפורר הבשר ולבשל כרבע שעה עד שכל הבשר מפורר.
כשהבשר מוכן, מורידים מהאש ונותנים לו להתקרר
מוציאים את הבצק מהנייר ופורסים, מרדדים את הבצק וחותכים לחצי
נכין מהבצק שתי רולדות
על החצי הראשון נפזר פרוסות חצילים על פרוסות החצילים נפזר בשר טחון
מפזרים על הבשר הטחון צנוברים
מגלגלים את הבצק לרולדה ומעבירים לתבנית אפייה
אותו דבר עושים עם החצי השני של הבצק, מפזרים פרוסות חצילים, מפזרים את שארית הבשר הטחון
מעבירים לתבנית אפייה
מורחים את הרולדות בביצה טרופה ומפזרים שומשום
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את רולדות הבשר
אופים כשלושים דקות עד שהבצק משחים
מוציאים, חותכים עושים פו פו וטועמים ואומרים ואו, זה ממש טעים!