מפזרים את הנטורינה כקוביות על תבנית האפייה
מקלפים את התפוחים, חותכים לפרוסות דקות או קוביות ומפזרים על הנטורינה
מפזרים חצי כוס סוכר ואת הקינמון על התפוחים
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כרבע שעה - עשרים דקות
שמים בקערה את הביצים עם חצי כוס סוכר וסוכר וניל ומקציפים לקצף בהיר
מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד
יוצקים את תערובת הביצים על תבנית התפוחים שיצאה מהתנור
מחזירים את העוגה לתנור ואופים עוד כעשרים דקות
מוציאים את העוגה מהתנור
על משטח עבודה משטחים מגבת מטבח או נייר אפיה
הופכים את העוגה על הנייר ומגלגלים את העוגה לרולדה
משאירים את העוגה עם נייר האפייה כשעתיים
אחרי שעתיים, מגלגלים את העוגה בעדינות ומפרידים אותה מנייר האפייה
מפזרים אבקת סוכר ולא מפסיקים להנות מכל ביס.