פורסים את בצק העלים על משטח עבודה
מרדדים את הבצק
מורחים שכבת שוקולד על כל הבצק
מקפלים את הבצק לשלוש
עם הנייר מרימים שליש מהבצק ומניחים על ממרח השוקולד
אותו דבר עושים עם הצד השני, מניחים את הבצק על ממרח השוקולד.
יש לנו מלבן של בצק.
על הבצק מניחים נייר אפייה ומרדדים את הבצק בעדינות שיהיה דק. מורידים את נייר האפייה.
עם סכין או גלגלת חותכים פסים דקים של בצק.
מגלגלים כל פס לצורת שבלול
מניחים בתבנית אפייה את כל העוגיות.
לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות מכניסים את התבנית עם העוגיות.
אופים 10-12 דקות עד שרואים שהעוגיות משחימות מעט.
בזמן שהעוגיות בתנור, מכינים סירופ סוכר.
שמים בסיר קטן את הסוכר, מים, וניל ולימון ומביאים לרתיחה.
אחרי הרתיחה מבשלים עוד כעשר דקות על אש נמוכה ומורידים מהאש.
כשהעוגיות מוכנות, מוציאים מהתנור ומורחים עליהן סירופ סוכר.
וטועמים. אחד ועוד אחד ועוד אחד ועוד אחד ועפים על החיים ואומרים העיקר הבריאות.