יוצקים שמן למחבת, מוסיפים קוביות בצל ומטגנים את הבצל מספר דקות
שוטפים את הקישואים והגזר, מעבירים למעבד מזון וטוחנים
כשהבצל טוגן, מוסיפים לסיר את הקישואים והגזר וגם את שיני השום הפרוסות
מטגנים הכל ביחד כשתי דקות
מוסיפים את הבורגול והגריסים ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים את קופסת העגבניות המרוסקות, רסק עגבניות, מלח ופלפל שחור
יוצקים מים, מערבבים ומביאים לרתיחה
כשהאש רתחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כשעה עד שהתבשיל מתרכך
מערבבים את התבשיל נותנים לו עוד כמה דקות להתבשל ואם הגריסים רכים אפשר לסגור את האש.
מתחילים עם שתי כוסות מים ואם צריך יותר מוסיפים לאט לאט
תבשיל טעים אש!