מכינים את התערובת, קוצצים את הפטרוזיליה דק דק
מוסיפים לקערה, יוצקים שמן, מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים הכל ביחד
פותחים את בצק הפיצה ומרדדים אותו עם נייר אפייה מעל יהיה יותר קל שיהיה ישר
מורחים את הבצק עם תערובת עשבי התיבול, תמרחו כל פעם שליש כדי שיהיה לכם יותר קל לעבוד
שמים את הבצק אליכם כמלבן ומתחילים לפרוס פסים מלמטה
פורסים פס, יש עליו רוטב עשבי תיבול, מניחים עוד פס, עוד רוטב עשבי תיבול, עוד פס וגם על הפס האחרון שיהיה עליו רוטב עשבי תיבול
מכיוון שהבצק רך בעת העבודה, כשאתם מרימים אותו ממשטח העבודה, הוא ימתח, לא לדאוג, להניח על הפס הקודם, אבל תמיד שיהיה רוטב עשבי תיבול בין הפסים
אחרי שיש לכם שורה עם כמה שכבות, פשוט חותכים לריבועים ומשפדים על שיפוד
מניחים על נייר בתבנית אפייה וככה מכינים את כל שיפודי הבצק שלנו
מניחים אותם אחד ליד השני ולתנור שחומם מראש ל 200 מעלות מכניסים את התבנית
אופים כ-15 דקות עד שהם משחימים, אם צריך עוד חמש דקות אפשר, תלוי בחום התנור שלכם
מוציאים, מורחים אותם שוב בתערובת ומחכים לאורחים שיטרפו אותם. בתיאבון.