את נתחי האסדו מפשירים ונותנים להם להיות כחצי שעה בטמפרטורת החדר
יוצקים שמן לסיר, חותכים את הבצלים לעיגולים ומטגנים את הבצל
מטגנים את הבצל מספר דקות עד שישחים מעט
כשהבצל משחים מוסיפים את נתחי האסדו לסיר כל פעם נתח ומטגנים אותו היטב מכל הצדדים
ככה עושים לכל נתחי האסדו
האסדו מפריש נוזלים וזה נהדר, מפזרים מעל מלח ופלפל
מוסיפים את שיני השום ועלי הסלרי, יוצקים את היין על הבשר
מוסיפים מים ונותנים רתיחה לתבשיל
אחרי שהתבשיל רתח, מנמיכים את האש ונותנים לסיר להתבשל על אש קטנה כשלוש שעות
מדי פעם תשימו לב שהמים לא יגמרו והבשר לא ישרף ואם צריך עוד רבע כוס תוסיפו
אחרי כשלוש שעות, פותחים את הסיר נוגעים עם המזלג שמגיע עד לתחתית הסיר מרוב שהבשר רך
טועמים ואומרים - הללויה!