ראשית מכינים את הירקות, חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ואת הגזרים לפרוסות
יוצקים שמן למחבת, חותכים את הבצל לקוביות מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל
מטגנים את הבצל על אש נמוכה עד שהוא משחים
מניחים את קוביות הבשר על הבצל ומטגנים היטב דקות ארוכות
אמרתי לכם סבלנות נכון? מטגנים מצד אחד וכשהן שחומות הופכים לצד השני
מטגנים את הבשר היטב, זה מה שיעשה את הבשר רך ועסיסי
כשהבשר שחום, מפזרים את התבלינים על הבשר
מוסיפים שיני שום ואת העגבניות המרוסקות
מערבבים ומטגנים הכל ביחד
מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה והגזר
ובערבוב מטגנים הכל ביחד לפחות חמש דקות
מוסיפים מים, מוסיפים תבלינים, מוסיפים עלי דפנה ומביאים לרתיחה
כשהסיר רתח, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כשלוש שעות לאט לאט על אש נמוכה עד שהבשר רך
אחרי כשעה טועמים מהרוטב, אולי צריך להוסיף עוד קצת מלח או פלפל, תבדקו.
ואם המים עומדים להיגמר תוסיפי עוד חצי כוס ותנו לבשל להתבשל לאט לאט
בסוף יהיה לכם תבשיל מופלא! בתיאבון