Go Back Email Link
תבשיל גולש מיוחד לחורף

תבשיל גולש מיוחד לחורף

סוויט דולי
תבשיל גולש מיוחד לחורף שמחמם את הגוף והנשמה
Prep Time 50 minutes
Cook Time 3 hours
Total Time 3 hours 50 minutes
Course מתכונים לבשר
Cuisine מטבח אירופאי

Ingredients
  

  • 5 כפות שמן
  • 2 בצל
  • 500 גרם בשר מספר 5
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 10 שיני שום
  • 1 כף פפריקה אדומה
  • רבע כפית צ'ילי גרוס
  • 5 תפוחי אדמה
  • 3 גזר
  • 4 כוסות מים

Instructions
 

  • ראשית מכינים את הירקות, חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ואת הגזרים לפרוסות
  • יוצקים שמן למחבת, חותכים את הבצל לקוביות מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל
  • מטגנים את הבצל על אש נמוכה עד שהוא משחים
  • מניחים את קוביות הבשר על הבצל ומטגנים היטב דקות ארוכות
  • אמרתי לכם סבלנות נכון? מטגנים מצד אחד וכשהן שחומות הופכים לצד השני
  • מטגנים את הבשר היטב, זה מה שיעשה את הבשר רך ועסיסי
  • כשהבשר שחום, מפזרים את התבלינים על הבשר
  • מוסיפים שיני שום ואת העגבניות המרוסקות
  • מערבבים ומטגנים הכל ביחד
  • מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה והגזר
  • ובערבוב מטגנים הכל ביחד לפחות חמש דקות
  • מוסיפים מים, מוסיפים תבלינים, מוסיפים עלי דפנה ומביאים לרתיחה
  • כשהסיר רתח, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כשלוש שעות לאט לאט על אש נמוכה עד שהבשר רך
  • אחרי כשעה טועמים מהרוטב, אולי צריך להוסיף עוד קצת מלח או פלפל, תבדקו.
  • ואם המים עומדים להיגמר תוסיפי עוד חצי כוס ותנו לבשל להתבשל לאט לאט
  • בסוף יהיה לכם תבשיל מופלא! בתיאבון
Keyword תבשיל גולש מיוחד לחורף