יוצקים שמן למחבת, חותכים את הבצל לקוביות מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל
מטגנים את הבצל לאט לאט עד שהוא משחים
מניחים את קוביות הבשר על הבצל ומטגנים היטב דקות ארוכות
מטגנים את הבשר מצד אחד עד שהוא משחים
רק אחרי שהבשר משחים הופכים לצד השני
מטגנים את הבשר מכל הצדדים בלי להסס עם הזמן, תשחימו את הבשר זה יעשה לו טוב
בינתיים מקלפים את תפוחי האדמה והגזר
כשהבשר שחום, מפזרים את המלח והפלפל, גם את הפלפל החריף, על הבשר ומערבבים את הבשר עם התבלינים
מוסיפים את שיני השום על כל התבשיל
מוסיפים פנימה את תפוחי האדמה והגזר ומערבבים היטב עם הבשר
מוסיפים מים לתבשיל ומביאים לרתיחה
טועמים קצת מהתבשיל לראות אם צריך להוסיף תבלינים, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים
אחרי שעתיים מוסיפים את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות ומערבבים הכל ביחד ואם צריך מוסיפים עוד מים
תנו לבשר להתבשל לפחות 3 שעות אם לא יותר
כשעה לפני ההגשה, מפזרים את הניוקי על התבשיל
עם כף מערבבים היטב ומכניסים את הניוקי לתוך התבשיל שיכוסה ברוטב
מבשלים עוד כשעה על אש נמוכה, עד שהניוקי מתנפחים וסופגים את הרוטב.
הללויה! תבשיל טעים אש! שיהיה לכם חג שמח וטעים.