אתם זקוקים ל-2 כוסות גרעיני חומוס מבושלים. אפשר לבשל לפני ולשמור בצד או להשתמש בגרעיני חומוס קפואים ולהפשיר אותם
יוצקים שמן לסיר, מוסיפים קוביות בצל ופרוסות מהפלפל צ'ילי האדום ומטגנים הכל ביחד מספר דקות
הבצל צריך להתאדום לא להשחים
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק עגבניות, שיני שום כתושות ומערבבים
מוסיפים מים, פלפל שחור ופלפל אדום קטן חצוי ומביאים את התבשיל לרתיחה
מוסיפים את החומוס, מוסיפים את הכוסברה מערבבים הכל ביחד
מבשלים כחצי שעה עד שמסמיך
אפשר לפני ההגשה להוסיף עוד חופן כוסברה לקישוט. בתיאבון.