שמים על האש סיר מים מוסיפים את הזיתים ומרתיחים
לאחר שהמים רתחו, מכבים את האש מסננים את הזיתים
בסיר שמים מעט שמן מטגנים את העוף משני הצדדים
לאחר שטיגנו את העוף מוסיפים את כל התבלינים, השום והזיתים
מטגנים הכל ביחד עם העוף עוד מספר דקות
מוסיפים את העגבניות המרוסקות
מכסים עם מים רותחים ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש ומבשלים עוד כשעה עד שהעוף מתבשל
אפשר להכין קציצות מבשר טחון
לערבב עם הבשר עם בצל קצוץ, מלח, פלפל ושום כתוש, ביצים ופירורי לחם
יוצרים קציצות וזורקים אותם להתבשל בסיר יחד עם העוף, מעדן!