Go Back Email Link
תבשיל קינואה עם ירקות ללא גלוטן

תבשיל קינואה עם ירקות ללא גלוטן

סוויט דולי
תבשיל קינואה עם ירקות ללא גלוטן תבשיל טבעוני קל הכנה
Prep Time 10 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 38 minutes
Course מתכונים טבעוניים
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 4 כפות שמן
  • 1 בצל
  • 2 גזר
  • 1 קישוא
  • 1 כוס אפונה
  • 1 כוס קינואה מעורבת
  • 2 כוסות מים
  • 1 כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור

Instructions
 

  • יוצקים שמן לסיר ומוסיפים קוביות בצל ומטגנים את הבצל מספר דקות
  • מגרדים את הגזר והקישוא בפומפיה ומוסיפים לבצל המטוגן
  • מוסיפים גם את האפונה ומטגנים כחמש דקות תוך כדי ערבוב
  • מוסיפים את הקינואה לסיר, מערבבים הכל ביחד שניים שלושה סיבובים
  • מוסיפים מים את המלח והפלפל ומביאים לרתיחה
  • לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כארבעים דקות שהקינואה הופכת טיפה שקופה
  • מערבבים, טועמים, אם הקינואה עדיין קשה, נותנים לה להתבשל עוד מספר דקות עד שהיא רכה.
  • מגישים חם ויש לכם יופי של תבשיל לצהריים.
Keyword תבשיל קינואה עם ירקות ללא גלוטן