תבשיל קינואה עם ירקות ללא גלוטן
סוויט דולי
תבשיל קינואה עם ירקות ללא גלוטן תבשיל טבעוני קל הכנה
Prep Time 10 minutes mins
Cook Time 40 minutes mins
Total Time 38 minutes mins
Course מתכונים טבעוניים
Cuisine מטבח ישראלי
- 4 כפות שמן
- 1 בצל
- 2 גזר
- 1 קישוא
- 1 כוס אפונה
- 1 כוס קינואה מעורבת
- 2 כוסות מים
- 1 כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
יוצקים שמן לסיר ומוסיפים קוביות בצל ומטגנים את הבצל מספר דקות
מגרדים את הגזר והקישוא בפומפיה ומוסיפים לבצל המטוגן
מוסיפים גם את האפונה ומטגנים כחמש דקות תוך כדי ערבוב
מוסיפים את הקינואה לסיר, מערבבים הכל ביחד שניים שלושה סיבובים
מוסיפים מים את המלח והפלפל ומביאים לרתיחה
לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כארבעים דקות שהקינואה הופכת טיפה שקופה
מערבבים, טועמים, אם הקינואה עדיין קשה, נותנים לה להתבשל עוד מספר דקות עד שהיא רכה.
מגישים חם ויש לכם יופי של תבשיל לצהריים.
Keyword תבשיל קינואה עם ירקות ללא גלוטן