Go Back Email Link
תפוחים אפויים ממולאים בעוגת דבש בתנור

תפוחים אפויים ממולאים בעוגת דבש

סוויט דולי
תפוחים אפויים ממולאים בעוגת דבש הקינוח המושלם שלכם לחג
Prep Time 1 hour
Cook Time 30 minutes
Total Time 1 hour 30 minutes
Course מתכונים לעוגות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 6 תפוחים ירוקים
  • 1 כוס מים
  • 1 כפית קינמון
  • 50 גרם אגוזים טחונים

מתכון לעוגת דבש

  • 3 ביצים
  • חצי כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס דבש
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 כפית קינמון
  • 2 כוסות קמח תופח או קמח רגיל עם 2 כפיות אבקת אפייה

Instructions
 

  • שוטפים היטב את התפוחים.
  • חותכים את השליש העליון של התפוח ושומרים בצד
  • מרוקנים את פנים התפוח עם כף גלידה או סכין או כפית פריזאית
  • אני השתמשתי בכף גלידה שעשתה את העבודה מצויין!
  • מכינים את עוגת הדבש
  • ממלאים את התפוחים בבלילה של עוגת הדבש ומסדרים אותם בתבנית אפייה.
  • מערבבים את הקינמון עם האגוזים ומפזרים על הבלילה מעל התפוחים.
  • מערבבים עם כפית את הבלילה עם האגוזים והקינמון.
  • את שליש התפוח טובלים בקערית עם הקינמון והאגוזים ומסדרים מסביב בתבנית.
  • לכוס מים מוסיפים כפית מתערובת הקינמון והאגוזים,מערבבים היטב ויוצקים לתבנית.
  • לכוס מים מוסיפים כפית מתערובת הקינמון והאגוזים,מערבבים היטב ויוצקים לתבנית.
  • התפוחים רכים רכים עם עוגת הדבש בפנים פשוט חלום!
  • אתם יכולים להזליף מהרוטב שבתבנית על התפוחים זה יהיה נפלא!
Keyword תפוחים אפויים ממולאים בעוגת דבש