שוטפים היטב את התפוחים.
חותכים את השליש העליון של התפוח ושומרים בצד
מרוקנים את פנים התפוח עם כף גלידה או סכין או כפית פריזאית
אני השתמשתי בכף גלידה שעשתה את העבודה מצויין!
מכינים את עוגת הדבש
ממלאים את התפוחים בבלילה של עוגת הדבש ומסדרים אותם בתבנית אפייה.
מערבבים את הקינמון עם האגוזים ומפזרים על הבלילה מעל התפוחים.
מערבבים עם כפית את הבלילה עם האגוזים והקינמון.
את שליש התפוח טובלים בקערית עם הקינמון והאגוזים ומסדרים מסביב בתבנית.
לכוס מים מוסיפים כפית מתערובת הקינמון והאגוזים,מערבבים היטב ויוצקים לתבנית.
לכוס מים מוסיפים כפית מתערובת הקינמון והאגוזים,מערבבים היטב ויוצקים לתבנית.
התפוחים רכים רכים עם עוגת הדבש בפנים פשוט חלום!
אתם יכולים להזליף מהרוטב שבתבנית על התפוחים זה יהיה נפלא!