מערבבים את הבשר הטחון עם מלח, פלפל שחור, שום כתוש, אבקת ראס אל חנות.
מוסיפים את הביצה ומערבבים לבלילה אחידה
יוצרים שישה כדורים
מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לחצי, עם סכין או עם כפית מרוקנים את הבתוכו
מכניסים את כדורי הבשר לתוך תפוח האדמה
יוצקים שמן לסיר, מוסיפים בצל ומטגנים את הבצל ל גוון שקוף זהוב
מטגנים את תפוחי האדמה עם הבשר, כשהבשר בשכבה שנוגעת בשמן
מטגנים מספר דקות את תפוחי האדמה ומוציאים לצלחת.
לשמן שבסיר עם הרוטב, מוסיפים את רסק העגבניות, עגבניות מרוסקות, תבלינים ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים מים מערבבים ומחזירים את תפוחי האדמה לסיר
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה עד שתפוחי האדמה מוכנים. בתיאבון!