מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים.
מבשלים כחצי שעה עד שהם מתרככים אולם לא מתפוררים
המים החמים ומקררים את תפוחי האדמה
חוצים את תפוחי האדמה לשניים
עם כפית מרוקנים את פנים תפוחי האדמה
מניחים את תפוחי האדמה בתבנית אפייה
מזליפים על תפוחי האדמה מעט שמן זית
מכינים את המלית, מערבבים ביחד גבינה צהובה עם גבינת מוצרלה וגבינה מלוחה
וחצי מכמות הגבינה הלבנה שמים בקערה, את החצי השני נערבב עם המנגולד
מוסיפים ביצה מלח ופלפל ומערבבים לבלילה אחידה
את עלי המנגולד קוצצים דק דק ומערבבים עם גבינה לבנה ושמים בצד
מתחילים למלא את מחצית מכמות תפוחי האדמה עם תערובת הגבינות
את יתר התערובת מערבבים עם הגבינה והמנגולד
ממלאים את מחצית השנייה עם הגבינה והמנגולד
מפזרים על תפוחי האדמה למעלה גבינה צהובה ומזליפים מעט שמן זית
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית
אופים כשעה, התערובת למעלה נמסה ומשחימה
מגישים חם! הם נהדרים.