Go Back Email Link
תפוחי אדמה עם אפונה ברוטב אדום

תפוחי אדמה עם אפונה ברוטב אדום

סוויט דולי
תפוחי אדמה עם אפונה ברוטב אדום, סיר טבעוני צמחוני נהדר
Prep Time 20 minutes
Cook Time 1 hour
Total Time 1 hour 20 minutes
Course מתכונים לתפוחי אדמה
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 800 גרם אפונה
  • 5 תפוחי אדמה
  • 1 בצל
  • 4 כפות שמן
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 400 גרם עגבניות מרוסקות
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • 2 כוסות מים

Instructions
 

  • קוצצים בצל לקוביות יוצקים שמן לסיר מוסיפים את הבצל ומטגנים
  • מפשירים את האפונה
  • קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לריבועים,
  • כשהבצל בגוון שחום מוסיפים מים, את רוטב העגבניות המרוסקות עם רסק העגבניות
  • מוסיפים מלח ופלפל
  • מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה והאפונה מערבבים וביאים לרתיחה
  • לאחר שהתבשיל רתח, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה עד שתפוחי האדמה רכים
  • תבשיל נהדר! בתיאבון
Keyword תפוחי אדמה עם אפונה ברוטב אדום