שמים בקערה את הביצים, טורפים אותן היטב.
מוסיפים אחד אחרי השני את כל החומרים
מלח, סילן, טחינה ומערבבים הכל ביחד.
מוסיפים לתערובת מחצית מכמות הגרעינים ומערבבים.
בסוף מוסיפים את הסודה לשתייה.
משמנים תבנית שקעים במעט שמן
מורחים את השמן על כל דפנות התבנית
מפזרים מעט מהגרעינים על תחתית התבנית
יוצקים את הבלילה לתוך התבנית
מפזרים מעל הבלילה את שאריות הגרעינים
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית.
אופים כחצי שעה, מוציאים ומקררים. יהיה לכם טעים!