מפרידים את הביצים.
את החלבונים שמים בקערת המיקסר, החלמונים מחכים בצד.
מתחילים להקציף את החלבונים על מהירות חזקה כחמש דקות לא נוגעים במיקסר
כשהקצף לבן רק אז מתחילים להוסיף את הסוכר בפעימות קטנות
שלוש ארבע פעמים עד שמסיימים עם הסוכר.
מוסיפים גם את הסוכר וניל ויש לכם קצף בטון! חזק ואוורירי
בקערת החלמונים, הצהובים, מוסיפים את השמן, מיץ התפוזים ומערבבים לבלילה אחידה
מוסיפים לבלילה שתיים שלוש כפות מהחלבונים ומערבבים הכל ביחד שתהייה טיפת סמיכות בבלילה
את תערובת החלמונים - הצהובים - יוצקים לקערת החלבונים
מערבבים בתנועות עדינות. לא מרק קוראים לזה תנועות עטיפה
לא להתברבר, לערבב בעדינות
להוסיף את הקמח ולערבב הכל ביחד.
לאסוף גם מלמטה שלא ישארו חלבונים או קמח למטה
משמנים תבנית ויוצקים את הבלילה לתוך התבנית
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, אני אפיתי בטורבו, מכניסים את העוגה.
אופים כחמישים דקות רואים איך היא עוד תופחת והלב מתרחב מאהבה
בודקים אם היא מוכנה עם קיסם, סוגרים את התנור משאירים עוד כחצי שעה ומוציאים.
זהו. תפזרו אבקת סוכר, אפשר גם בלי ויש לכם את העוגה הכי בטעם של פעם. תהנו!