Go Back Email Link
עוגיות מגולגלות גיאורגיות פרווה

עוגיות מגולגלות גיאורגיות פרווה

סוויט דולי
עוגיות מגולגלות רכות ונהדרות עם קוקוס ואגוזים
Prep Time 1 minute
Cook Time 30 minutes
Total Time 1 hour 30 minutes
Course מתכונים לעוגיות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 500 גרם קמח לבן
  • 200 גרם נטורינה
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 212 גרם שמנת צמחית
  • 2 חלמונים

להכנת המילוי

  • 150 גרם אגוזי מלך מרוסקים
  • 100 גרם קוקוס
  • חצי כוס סוכר חום
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כפית קינמון
  • 2 חלבונים
  • אבקת סוכר לפזור מעל

Instructions
 

  • אפשר להכין ביד או במיקסר או במעבד מזון, מה שנוח לכם.
  • שמים במיקסר את כל החומרים של הבצק:
  • קמח, נטורינה, סוכר וניל, שמנת צמחית, ביצים ומפעילים אתהמיקסר עד ליצירת גושים.
  • כשיש גושים עוצרים את פעולת המיקסר, מוציאים הבצק, לשיםויוצרים כדור אחיד.
  • הבצק מוכן לעבודה אבל אם אתם רוצים אפשר לשים במקרר לכשעה
  • בינתיים מכינים את המלית.
  • מערבבים בקערה את האגוזים, קוקוס, סוכר, סוכר וניל וקינמון,
  • ומוסיפים את החלבונים. החלבונים יעזרו לעיסה להיות יותריציבה בזמן המילוי.
  • אחרי שעתיים מוציאים מהמקרר ומחלקים את הבצק לשישה כדורים.
  • מגלגלים כל כדור לעיגול.
  • עם חותכן משונן (לא חייבים) מחלקים את העיגול.
  • ראשית חותכים את הבצק לחצי, אחרכך לרבע ובסוף לשמיניות.
  • שמים בקצה כפית מילוי ומגלגלים מהחוץ כלפי פנימה.
  • מהדקים טיפה את הקצוות ומגלגלים עד הסוף.
  • מעבירים לתבנית עם נייר אפיה את כל העוגיות.
  • להכנת רולדה - מרדדים 2 כדורי בצק לעיגול גדול,
  • מורחים מהתערובת על הבצק, מגלגלים לרולדה ארוכה. עם סכיןחותכים משולשים מהבצק.
  • לא צריך לדאוג בזמן האפייה, המשולשים לא משנים את צורתם.
  • לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את העוגיות,
  • אופים כ 20 – 30 דקות, תלוי בחוזק התנור שלכם.
  • אם אתם אוהבים את העוגיות קצת יותר קשות תחכו שישחימו.
  • אחרי שמוציאים מהתנור מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים,
  • עוגיות מגולגלות גיאורגיות פרווה נהדרות!
Keyword עוגיות מגולגלות גיאורגיות פרווה