אפשר להכין ביד או במיקסר או במעבד מזון, מה שנוח לכם.
שמים במיקסר את כל החומרים של הבצק:
קמח, נטורינה, סוכר וניל, שמנת צמחית, ביצים ומפעילים אתהמיקסר עד ליצירת גושים.
כשיש גושים עוצרים את פעולת המיקסר, מוציאים הבצק, לשיםויוצרים כדור אחיד.
הבצק מוכן לעבודה אבל אם אתם רוצים אפשר לשים במקרר לכשעה
בינתיים מכינים את המלית.
מערבבים בקערה את האגוזים, קוקוס, סוכר, סוכר וניל וקינמון,
ומוסיפים את החלבונים. החלבונים יעזרו לעיסה להיות יותריציבה בזמן המילוי.
אחרי שעתיים מוציאים מהמקרר ומחלקים את הבצק לשישה כדורים.
מגלגלים כל כדור לעיגול.
עם חותכן משונן (לא חייבים) מחלקים את העיגול.
ראשית חותכים את הבצק לחצי, אחרכך לרבע ובסוף לשמיניות.
שמים בקצה כפית מילוי ומגלגלים מהחוץ כלפי פנימה.
מהדקים טיפה את הקצוות ומגלגלים עד הסוף.
מעבירים לתבנית עם נייר אפיה את כל העוגיות.
להכנת רולדה - מרדדים 2 כדורי בצק לעיגול גדול,
מורחים מהתערובת על הבצק, מגלגלים לרולדה ארוכה. עם סכיןחותכים משולשים מהבצק.
לא צריך לדאוג בזמן האפייה, המשולשים לא משנים את צורתם.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את העוגיות,
אופים כ 20 – 30 דקות, תלוי בחוזק התנור שלכם.
אם אתם אוהבים את העוגיות קצת יותר קשות תחכו שישחימו.
אחרי שמוציאים מהתנור מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים,
עוגיות מגולגלות גיאורגיות פרווה נהדרות!