עוגיות מגולגלות גיאורגיות פרווה

מתכון והסבר מדוייק איך מכינים עוגיות מגולגלות גיאורגיות פרווה ממולאות באגוזים וקוקוס

שתף
הדפסה
עוגיות מגולגלות גיאורגיות פרווה
מה צריך

להכנת הבצק

500 גרם קמח לבן
200 גרם נטורינה
2 סוכר וניל
1 שמנת צמחית – 212 מל'
2 חלמונים

להכנת המילוי

1 כוס אגוזי מלך מרוסקים – 150 גרם
1 כוס קוקוס טחון – 100 גרם
חצי כוס סוכר חום
1 סוכר וניל
כפית קינמון
2 חלבונים – החלבונים עוזרים לייצב את העיסה.

אבקת סוכר – לפיזור אחרי האפייה

סוויט טיפ

כמות העוגיות: מעל ל-30 עוגיות
לגירסה טבעונית:
חצי כוס רסק תפוחים במקום 2 ביצים.

מה צריך

להכנת הבצק

500 גרם קמח לבן
200 גרם נטורינה
2 סוכר וניל
1 שמנת צמחית – 212 מל'
2 חלמונים

להכנת המילוי

1 כוס אגוזי מלך מרוסקים – 150 גרם
1 כוס קוקוס טחון – 100 גרם
חצי כוס סוכר חום
1 סוכר וניל
כפית קינמון
2 חלבונים – החלבונים עוזרים לייצב את העיסה.

אבקת סוכר – לפיזור אחרי האפייה

סוויט טיפ

כמות העוגיות: מעל ל-30 עוגיות
לגירסה טבעונית:
חצי כוס רסק תפוחים במקום 2 ביצים.

עוגיות מגולגלות גיאורגיות פרווה

עוגיות מגולגלות גיאורגיות פרווה.
בקיץ הזה כמעט כל עם ישראל ואשתו, נסעו לטייל בגיאורגיה, ארץ עם נופים מרהיבים,
הכל ממש זול, גיאורגיה הייתה על המפה.
שתי חברות שלי שחזרו, סיפרו בהתלהבות שטעמו
עוגיות מגולגלות גיאורגיות, עוגיות ממולאות באגוזים וקוקוס. נו, שאני לא אנסה להכין?

אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

כדי שהעוגיות יהיו פרווה השתמשתי בנטורינה, תחליף נהדר על בסיס שמן קוקוס ללא טעם לוואי והיא נהדרת באפייה.

מודה ומתוודה בהתחלה די חששתי, לא הייתי בטוחה איך הבצק יהיה עם הנטורינה,
אם יהיה קל לעבוד איתו, אם הבצק יהיה טעים,
ובכן אהובות ואהובים יש לי שתי מילים להגיד לכם –
הנטורינה מצויינת!
עוגיות מגולגלות גיאורגיות פרווה

כבר בשלב הכנת הבצק, הבצק היה נוח לעבודה, לא נמרח על משטח העבודה,
העוגיות התגלגלו יפה, והטעם.. נו, אלוהים מה יהיה עם כל הקלוריות האלה
וכן, במבחן הטעימה הן פשוט נפלאות!
עוגיות מגולגלות גיאורגיות פרווה הנה איך הכנתי עוגיות מגולגלות גיאורגיות פרווה.
לאחר הכנת הבצק מחלקים את הבצק לשישה כדורים.
מגלגלים כל כדור לעיגול וחותכים למשולשים.
שמים בקצה כפית מילוי ומגלגלים מהחוץ כלפי פנימה.
עוגיות מגולגלות גיאורגיות פרווה מחזיקים בקצוות ומתחילים לגלגל
עוגיות מגולגלות גיאורגיות פרווה מגלגלים עד הסוף ואת הקצוות מהדקים
עוגיות מגולגלות גיאורגיות פרווה תראו איזה עוגיות מגולגלות גיאורגיות מושלמות!
עוגיות מגולגלות גיאורגיות פרווה מעבירים לתבנית אפייה את כל העוגיות
עוגיות מגולגלות גיאורגיות פרווה אפשר להכין גם רולדה.
מרדדים את הבצק, מורחים את המילוי ומגלגלים
עוגיות מגולגלות גיאורגיות פרווה אחרי הגלגול חותכים למשולשים,
אפשר כמובן גם עיגולים
עוגיות מגולגלות גיאורגיות פרווה

עוגיות מגולגלות גיאורגיות פרווה נהדרות!
הבצק רך, טעים ונימוח בפה.
עוגיות מגולגלות גיאורגיות פרווה למתכונים נוספים לעוגיות לחצו  כאן
– מתכונים לעוגיות

ארבעה מתכונים לעוגיות מגולגלות
מתכונים לעוגיות מגולגלות עם פרג, ריבה, שוקולד ותמרים

בואו הצטרפו לקהילה האוכל הטעימה שלנו
אופים ומבשלים עם סוויט דוּל
י

מחפשים עוד מתכונים לפורים\? בבקשה
מתכונים לפורים

 

אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו17 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים

 

וכמובן אי אפשר בלי מחמאות – תראו את התוצרים שלכם(:

עוגיות מגולגלות גיאורגיות פרווה

ותודה גם לאתי ששלחה תמונה.
עוגיות מגולגלות גיאורגיות פרווה

עוגיות מגולגלות גיאורגיות פרווה

עוגיות מגולגלות גיאורגיות פרווה

עוגיות מגולגלות גיאורגיות פרווה

סוויט דולי
עוגיות מגולגלות רכות ונהדרות עם קוקוס ואגוזים
Prep Time 1 minute
Cook Time 30 minutes
Total Time 1 hour 30 minutes
Course מתכונים לעוגיות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 500 גרם קמח לבן
  • 200 גרם נטורינה
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 212 גרם שמנת צמחית
  • 2 חלמונים

להכנת המילוי

  • 150 גרם אגוזי מלך מרוסקים
  • 100 גרם קוקוס
  • חצי כוס סוכר חום
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כפית קינמון
  • 2 חלבונים
  • אבקת סוכר לפזור מעל

Instructions
 

  • אפשר להכין ביד או במיקסר או במעבד מזון, מה שנוח לכם.
  • שמים במיקסר את כל החומרים של הבצק:
  • קמח, נטורינה, סוכר וניל, שמנת צמחית, ביצים ומפעילים אתהמיקסר עד ליצירת גושים.
  • כשיש גושים עוצרים את פעולת המיקסר, מוציאים הבצק, לשיםויוצרים כדור אחיד.
  • הבצק מוכן לעבודה אבל אם אתם רוצים אפשר לשים במקרר לכשעה
  • בינתיים מכינים את המלית.
  • מערבבים בקערה את האגוזים, קוקוס, סוכר, סוכר וניל וקינמון,
  • ומוסיפים את החלבונים. החלבונים יעזרו לעיסה להיות יותריציבה בזמן המילוי.
  • מחלקים את הבצק לשישה כדורים.
  • מגלגלים כל כדור לעיגול.
  • עם חותכן משונן (לא חייבים) מחלקים את העיגול.
  • ראשית חותכים את הבצק לחצי, אחרכך לרבע ובסוף לשמיניות.
  • שמים בקצה כפית מילוי ומגלגלים מהחוץ כלפי פנימה.
  • מהדקים טיפה את הקצוות ומגלגלים עד הסוף.
  • מעבירים לתבנית עם נייר אפיה את כל העוגיות.
  • להכנת רולדה - מרדדים 2 כדורי בצק לעיגול גדול,
  • מורחים מהתערובת על הבצק, מגלגלים לרולדה ארוכה. עם סכיןחותכים משולשים מהבצק.
  • לא צריך לדאוג בזמן האפייה, המשולשים לא משנים את צורתם.
  • לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את העוגיות,
  • אופים כ 20 – 30 דקות, תלוי בחוזק התנור שלכם.
  • אם אתם אוהבים את העוגיות קצת יותר קשות תחכו שישחימו.
  • אחרי שמוציאים מהתנור מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים,
  • עוגיות מגולגלות גיאורגיות פרווה נהדרות!
Keyword עוגיות מגולגלות גיאורגיות פרווה

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
2 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות
אניטה
אניטה
3 חודשים לפני

שלום , לא הבנתי מה אמור להיות שעתיים במקרר. המילוי או הבצק. בסעיף9 כתוב אחרי שעתיים להוציא מהמקרר…

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים