טוחנים את הביסקוויטים או מרסקים עם פטיש עד שיש לנו פירורים
ממיסים את החמאה ומערבבים עם הביסקוויטים
מכסים את תחתית התבנית עם פירורי הביסקוויטים
מהדקים אותם היטב לתחתית, שמים את התבנית בצד.
ממיסים במיקרו את השוקולד הלבן עם חצי קופסת שמנת מתוקה
ממיסים בפולסים קצרים ומערבבים את השוקולד למחית אחידה
מקציפים בקערת מיקסר את השמנת המתוקה והחצי הנוסף שנשאר עם כוס סוכר לקצף יציב - סה"כ 1.5 שמנת מתוקה
כשהקצפת בהירה ותפוחה, מוסיפים את הגבינות ואת השוקולד הלבן המומס לבלילה של הקצפת ומערבבים במהירות בינונית עם המיקסר
מוסיפים את האינטסנט פודינג וניל ומערבבים הכל ביחד. שמים בינתיים בקירור.
כ-5-6 תותים חותכים לריבועים קטנים, הם יכנסו לתוך תערובת הגבינה
שוטפים היטב את התותים, חוצים את התותים לשניים
ומעמידים את התותים בתבנית האפייה עם הצד החתוך כלפי חוץ
יוצקים בזהירות חצי מכמות הבלילה לתבנית כדי שהתותים לא יפלו
חותכים ריבועים קטנים של תותים ומפזרים על שכבת הגבינה ויוצקים את שארית הבלילה על התותים
מכסים בניילון נצמד ולמקרר ללילה
מכינים את רסק התותים - כ-4 תותים מרסקים במעבד מזון עם שקית סוכר וניל
בעת ההגשה יוצקים מרסק התותים על העוגה.
כשפורסים את העוגה מגלים שיש תותים גם בתוך העוגה. אתם תהנו מאד!