קוצצים עלי תרד טרי, קצוצים דק, אין צורך לבשל
שמים את עלי התרד בקערה ומוסיפים גבינה מלוחה מגורדת מערבבים
שוברים את הביצים בקערה וטורפים לבלילה אחידה
מוסיפים לביצים את המים והשמן ומערבבים לבלילה אחידה
משמנים תבנית
פורסים את עלי הפילו ליד, לא צריך שיהיו מכוסים יש 14 דפים תשימו לב.
מרפדים את התבנית עם 2 עלי פילו
לוקחים 2 עלי פילו וטובלים בקערה עם בלילת הביצים ושמים על הדפים בתבנית
עוד 2 דפים טובלים בקערה ומעבירים לתבנית, ועוד 2 דפים טובלים בקערה ומעבירים
גם אם הדפים נקרעים לא קרה כלום! ממשיכים
מפזרים על הדפים הספוגים בבלילה מחצית מכמות התרד והגבינה
על התרד והגבינה משטחים עוד דף פילו טבול בבלילה
את החצי השני של התרד והגבינה מפזרים על הדף
מכסים את תערובת הגבינה והתרד עם דף פילו נוסף ומרטיבים בבלילה
את הדפים שנשארו משטחים כל אחד לחוד על הבלילה. על הדף לפני אחרון יוצקים את שאריות הבלילה של הביצים
את הדף האחרון מהדקים היטב ועם סכין חורצים פסים לאורך ולרוחב
מדליקים תנור ל - 180 מעלות, אני אפיתי בטורבו
מכניסים את התבנית ל-20 דקות ואופים את הבורקס
אצלי אחרי 20 דקות העלים היו שחומים והבורקס היה מוכן תבדקו אצלכם איך זה עובד
מוציאים, מגישים עם צזיקי, ביצים קשות והמשפחה שלכם תודה לכם מיליונים!