סו בורק בורקס מים טורקי

סו בורק בורקס מים טורקי עם גבינה ותרד, הבורקס הכי טעים שתאכלו!

שתף
הדפסה
סו בורק בורקס מים טורקי
מה צריך

1 חבילת עלי פילו – שימרית
2 כפות שמן
3 ביצים
חצי כוס שמן
כוס מים
400 גרם תרד
250 גרם גבינה מלוחה

סוויט טיפ

תבנית בינונית 23/35

סוויטטיפ-
אחרי ההצלחה ההיסטורית, הכנתי עוד סיבוב
של בורקס רק עם גבינות, כי יש כאלה אצלנו שלא אוכלים תרד.
יצא פצצה!

מה צריך

1 חבילת עלי פילו – שימרית
2 כפות שמן
3 ביצים
חצי כוס שמן
כוס מים
400 גרם תרד
250 גרם גבינה מלוחה

סוויט טיפ

תבנית בינונית 23/35

סוויטטיפ-
אחרי ההצלחה ההיסטורית, הכנתי עוד סיבוב
של בורקס רק עם גבינות, כי יש כאלה אצלנו שלא אוכלים תרד.
יצא פצצה!

סו בורק בורקס מים טורקי

סו בורק בורקס מים טורקי עם תרד וגבינה, הוא הבורקס הכי טעים שתכינו!
יואו-יואו-יואו אתם תקחו ביס ויעוף לכם הפוני לגמרי! גם מי שאין לו פוני!

סו בורק, הוא בורקס טורקי שמתפצח בפה בטעם מיוחד. הטורקים מכינים את הבורקס הזה מעלי יופקה.
אבל מאיפה נמצא עכשיו עלי יופקה? אז הנה טריק היסטרי, שיעזור לכם להכין בורקס אלוהי!

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו75 כאן –מתכונים לווטצ'אפ

סו בורק בורקס מים טורקי

מכינים את הבורקס עם עלי פילו שטובלים אותם בבלילה, ו-ADONAY! אתם תעופו על הבורקס הזה,
כמו שלא עפתם על שום בורקס, ואומרת לכם את זה יווניה שנושמת בורקס מהיום שנולדה.

 

הכנתי סרטון מדוייק שלב אחרי שלב איך מכינים את הקסם הזה

 

בואו תראו באינסטוש את הבורקס בלייב
בואו לכאן   –
האינסטגרם של סוויטדולי

 

סו בורק, או בשמו בורקס מים טורקי שהכנתי עם תרד וגבינה, הוא ממש קל הכנה.

שלב אחרי שלב תכינו ותראו איך תהייה לכם תבנית בורקס מושלמת, שיתחסל במקום!

את התרד אין צורך לבשל לפני, שוטפים, חותכים ושמים בקערה.
מכינים בלילה של ביצים, מים ושמן ומערבבים

סו בורק בורקס מים טורקי

טובלים את עלי הפילו בתערובת
ומעבירים לתבנית
סו בורק בורקס מים טורקי

מוסיפים את תערובת התרד והגבינות
מסדרים שוב שכבה של עלי פילו,
ושוב עלי פילו
בסרטון שהכנתי תוכלו לראות בדיוק איך הכנתי
סו בורק בורקס מים טורקי

בסוף, תסמנו חתכים על גבי דפי הפילו
תדליקו תנור, תחכו שיתחמם
ותבנית לתנור
סו בורק בורקס מים טורקי כזה באמת עוד לא אכלתם.
חלום!!
חשוב מאד – לאכול חם!

 

מחפשים מתכונים לשבועות?
מתכונים לשבועות

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
סו בורק בורקס מים טורקי

תכינו ליד ביצים קשות חומות
איך מכינים ביצים קשות חומות

קצת צזיקי ליד
מתכון להכנת צזיקי עם מלפפונים

סלט או שניים ליד
מתכונים לסלטים
ויש לכם ארוחת ערב מושלמת!

סט קופסאות מושלם לאיחסון
מבית פוד אפיל

סו בורק בורקס מים טורקי

 

 

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
ערוץ היוטיוב שלי עם מלא סרטי אוכל מחכה לכם.
נכנסים ליוטיוב, ללינק שלמטה,
לוחצים על הפעמון האדום כדי להירשם
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

 

 

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו64 כאן –מתכונים לווטצ'אפ

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

סו בורק בורקס מים טורקי

סו בורק בורקס מים טורקי

 

 

——————

סו בורק בורקס מים טורקי

סוויט דולי
ברוקס מים עם גבינה תרד הכי טעים שאכלתם אבר!
Prep Time 20 minutes
Cook Time 20 minutes
Course מתכונים למאפים מלוחים
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 חבילה עלי פילו - שימרית
  • 2 כפות שמן
  • 3 ביצים
  • חצי כוס שמן
  • 1 כוס מים
  • 400 גרם תרד
  • 250 גרם גבינה מלוחה/פטה

Instructions
 

  • קוצצים עלי תרד טרי, קצוצים דק, אין צורך לבשל
  • שמים את עלי התרד בקערה ומוסיפים גבינה מלוחה מגורדת מערבבים
  • שוברים את הביצים בקערה וטורפים לבלילה אחידה
  • מוסיפים לביצים את המים והשמן ומערבבים לבלילה אחידה
  • משמנים תבנית
  • פורסים את עלי הפילו ליד, לא צריך שיהיו מכוסים יש 14 דפים תשימו לב.
  • מרפדים את התבנית עם 2 עלי פילו
  • לוקחים 2 עלי פילו וטובלים בקערה עם בלילת הביצים ושמים על הדפים בתבנית
  • עוד 2 דפים טובלים בקערה ומעבירים לתבנית, ועוד 2 דפים טובלים בקערה ומעבירים
  • גם אם הדפים נקרעים לא קרה כלום! ממשיכים
  • מפזרים על הדפים הספוגים בבלילה מחצית מכמות התרד והגבינה
  • על התרד והגבינה משטחים עוד דף פילו טבול בבלילה
  • את החצי השני של התרד והגבינה מפזרים על הדף
  • מכסים את תערובת הגבינה והתרד עם דף פילו נוסף ומרטיבים בבלילה
  • את הדפים שנשארו משטחים כל אחד לחוד על הבלילה. על הדף לפני אחרון יוצקים את שאריות הבלילה של הביצים
  • את הדף האחרון מהדקים היטב ועם סכין חורצים פסים לאורך ולרוחב
  • מדליקים תנור ל - 180 מעלות, אני אפיתי בטורבו
  • מכניסים את התבנית ל-20 דקות ואופים את הבורקס
  • אצלי אחרי 20 דקות העלים היו שחומים והבורקס היה מוכן תבדקו אצלכם איך זה עובד
  • מוציאים, מגישים עם צזיקי, ביצים קשות והמשפחה שלכם תודה לכם מיליונים!
Keyword סו בורק בורקס מים טורקי

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
2 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות
סמדר
סמדר
6 חודשים לפני

היי, נראה מדהים, איזה גבינה להוסיף אם לא שמים תרד, וגם האם אפשר להחליף את המים בחלב?

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים