במחבת רחבה יוצקים השמן שמים הבצל ומתחילים לטגן הבצל עד שמשנה צבעו לחום.
מוסיפים הבשר ועם מזלג מפוררים את הבשר לפירורים. מוסיפים התבלינים,
מערבבים, ממשיכים לפורר הבשר ולבשל כרבע שעה עד שכל הבשר מפורר. נותנים לבשר להתקרר.
מוציאים את הבצק מרדדים את הבצק שיהיה דק
קורצים עיגולים בבצק
מרימים עיגול בצק, שמים כף בשר טחון וסוגרים את הבצק מסביב
מקפלים את שולי הבצק וסוגרים את הסמבוסק
תקפידו להדק היטב את הבצק שלא יפתח באפייה
טורפים ביצה ומורחים על הבצק
לתנור שחומם מראש ל -180 מעלות מכניסים את הסמבוסק
אופים כעשרים דקות עד שהם משחימים
מוציאים ומגישים. נהדר!