Go Back Email Link
סמבוסק ממולא בשר טעים!

סמבוסק ממולא בשר טעים!

סוויט דולי
סמבוסק ממולא בבשר מהיר הכנה ונהדר
Prep Time 40 minutes
Cook Time 20 minutes
1 hour
Course מתכונים לבשר ועוף
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 חבילת בצק פיצה שימרית
  • 500 גרם בשר טחון
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1 כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • 1 ביצה

Instructions
 

  • במחבת רחבה יוצקים השמן שמים הבצל ומתחילים לטגן הבצל עד שמשנה צבעו לחום.
  • מוסיפים הבשר ועם מזלג מפוררים את הבשר לפירורים. מוסיפים התבלינים,
  • מערבבים, ממשיכים לפורר הבשר  ולבשל כרבע שעה עד שכל הבשר מפורר. נותנים לבשר להתקרר.
  • מוציאים את הבצק מרדדים את הבצק שיהיה דק
  • קורצים עיגולים בבצק
  • מרימים עיגול בצק, שמים כף בשר טחון וסוגרים את הבצק מסביב
  • מקפלים את שולי הבצק וסוגרים את הסמבוסק
  • תקפידו להדק היטב את הבצק שלא יפתח באפייה
  • טורפים ביצה ומורחים על הבצק
  • לתנור שחומם מראש ל -180 מעלות מכניסים את הסמבוסק
  • אופים כעשרים דקות עד שהם משחימים
  • מוציאים ומגישים. נהדר!
Keyword סמבוסק ממולא בשר טעים!