מתכון לסמבוסק ממולא בבשר, סמבוסק נהדר שמכינים במהירות והוא יתאים נפלא לכל ארוחה.
בשבת האחרונה, אחד הילדים לא הגיע לארוחת צהריים בשישי והודיעו שהם יבואו בשבת אחרי הצהריים.
נו-נו, שבת אחרי הצהריים, ברור לכם שהם נשארים גם לארוחת ערב.
אז הכנתי משהו קל, כי בכל זאת בשבת בצהריים הארוחה מלאה, ככה הכנתי ארוחה קלה עם סמבוסק, ליד זה טחינה וסלט, היתה ארוחה נפלאה.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי בלייב
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
את הסמבוסק הכנתי עם הבצק פיצה של שימרית
שהוא תמיד במקרר, לא צריך להפשיר
ומוכן מיד לעבודה.
תרדדו את הבצק הכי דק שאתם יכולים,
אחרי הרידוד, קורצים עיגולים מהבצק
בכל עיגול ממלאים מלית בשר – שכמובן הכינותי מראש-
וסוגרים את הסמבוסק
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
את שאריות הבצק אוספים,
לשים לבצק אחיד, מרדדים
ומכינים שוב סמבוסק.
אני הכנתי גם שתי לחמניות קטנות
מורחים ביצה טרופה ולתנור.
תכינו ליד ביצים קשות חומות
איך מכינים ביצים קשות חומות
תכינו טחינה ליד
מתכון לטחינה רגילה וטחינה ירוקה
סלט או שניים ליד
מתכונים לסלטים
ויש לכם ארוחת ערב מושלמת!
ביקשתם סט שמתאים למדיח? בבקשה
מבצע מטורף לסט צלחות לפסח בסוויט דוּלי
?בוחרים סט ראשון, בקניית סט שני או יותר הנחה של 10% ומשלוח חינם!!!?
לפרטים ורכישה לוחצים כאן
סט צלחות למכירה
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
ערוץ היוטיוב שלי עם מלא סרטי אוכל מחכה לכם.
נכנסים ליוטיוב, ללינק שלמטה,
לוחצים על הפעמון האדום כדי להירשם
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו65 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מתכון לסמבוסק ממולא בבשר
——————
סמבוסק ממולא בשר טעים!
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילת בצק פיצה שימרית
- 500 גרם בשר טחון
- 4 כפות שמן זית
- 1 בצל קצוץ
- 1 כפית שום כתוש
- 1 כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- 1 ביצה
Instructions
- במחבת רחבה יוצקים השמן שמים הבצל ומתחילים לטגן הבצל עד שמשנה צבעו לחום.
- מוסיפים הבשר ועם מזלג מפוררים את הבשר לפירורים. מוסיפים התבלינים,
- מערבבים, ממשיכים לפורר הבשר ולבשל כרבע שעה עד שכל הבשר מפורר. נותנים לבשר להתקרר.
- מוציאים את הבצק מרדדים את הבצק שיהיה דק
- קורצים עיגולים בבצק
- מרימים עיגול בצק, שמים כף בשר טחון וסוגרים את הבצק מסביב
- מקפלים את שולי הבצק וסוגרים את הסמבוסק
- תקפידו להדק היטב את הבצק שלא יפתח באפייה
- טורפים ביצה ומורחים על הבצק
- לתנור שחומם מראש ל -180 מעלות מכניסים את הסמבוסק
- אופים כעשרים דקות עד שהם משחימים
- מוציאים ומגישים. נהדר!