שמים בקערה את כל סוגי הקמח עם השמרים ומערבבים
מוסיפים מלח ומערבבים
מוסיפים את המים ומערבבים לעיסה אחידה
מגלענים את הזיתים, מוסיפים את הזיתים ומערבבים הכל ביחד
הבצק צמיגי ודביק וזה בסדר
מעבירים למקום סגור ל-6 שעות, או לילה
מוציאים את הקערה ומגלים שהבצק תפח
מערבבים את הבצק לעיסה אחידה
מקמחים תבנית אפייה ומעבירים את הבצק לתבנית
מפזרים מעל זיתים שחורים נוספים
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הלחם
אופים כארבעים דקות עד שהלחם משחים
מוציאים מקררים על רשת שהלחם לא יתרטב מלמטה
עם קצת שמן זית וחומץ בלסמי טובלים חתיכות ונהדרים מכל ביס!