מערבבים ביצים וסוכר לתערובת אחידה
ממיסים במיקרו חמאה ושוקולד מריר ומערבבים לתערובת חלקה
מוסיפים את תערובת השוקולד והחמאה לתערובת הביצים ומערבבים
מוסיפים את שקית אינסטנט פודינג שוקולד ומערבבים
את הקורנפלור מנפים לתוך הקערה שלא יהיו גושם ומערבבים
משמנים את התבנית ויוצקים את הבלילה לתבנית
לתנור שחומם מראש ל - 180מעלות מכניסים את הבראוניז
אופים כעשרים דקות, אחרי 20 דקות בודקים אם מוכן ואם עדיין לא נותנים לעוגה עוד חמש דקות
לא לייבש את הבראוניז! אתם תהרגו לי אותו שישאר קצת רך
בזמן שהבראוניז בתנור יוצקים שמנת מתוקה לסיר ומרתיחים
לאחר שהשמנת רתחה מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד פנימה
נותנים לעיסה לעמוד כחמש דקות וכשהכל נמס מערבבים
העוגה יוצאת מהתנור יוצקים את הגאנש מעל והללויה! יש לכם בראוניז מושלם!