Go Back Email Link
בראוניז גאנש שוקולד ללא גלוטן

בראוניז גאנש שוקולד ללא גלוטן

סוויט דולי
בראוניז שוקולד עם גאנש שוקולד ללא גלוטן
Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Course מתכונים לעוגות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 200 גרם חמאה
  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 1 שקית אינסטנט פודינג שוקולד
  • חצי כוס קורנפלור

Instructions
 

  • מערבבים ביצים וסוכר לתערובת אחידה
  • ממיסים במיקרו חמאה ושוקולד מריר ומערבבים לתערובת חלקה
  • מוסיפים את תערובת השוקולד והחמאה לתערובת הביצים ומערבבים
  • מוסיפים את שקית אינסטנט פודינג שוקולד ומערבבים
  • את הקורנפלור מנפים לתוך הקערה שלא יהיו גושם ומערבבים
  • משמנים את התבנית ויוצקים את הבלילה לתבנית
  • לתנור שחומם מראש ל - 180מעלות מכניסים את הבראוניז
  • אופים כעשרים דקות, אחרי 20 דקות בודקים אם מוכן ואם עדיין לא נותנים לעוגה עוד חמש דקות
  • לא לייבש את הבראוניז! אתם תהרגו לי אותו שישאר קצת רך
  • בזמן שהבראוניז בתנור יוצקים שמנת מתוקה לסיר ומרתיחים
  • לאחר שהשמנת רתחה מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד פנימה
  • נותנים לעיסה לעמוד כחמש דקות וכשהכל נמס מערבבים
  • העוגה יוצאת מהתנור יוצקים את הגאנש מעל והללויה! יש לכם בראוניז מושלם!
Keyword בראוניז גאנש שוקולד ללא גלוטן