בראוניז גאנש שוקולד ללא גלוטן, אחד מהבראוניז הטעימים שאכלתם אי פעם.
הכנתי את הבראוניז ובדרך כלל אני מפזרת מעל אבקת סוכר. הפעם עמד מולי גאנש שוקולד ובתנועה טבעית למדי יצקתי אותו על הבראוניז וזהו. העוגה עמדה על השיש וחיכתה.
כשהילדים באו והביס הראשון שנתנו היה נשמע ככה
"ואו אמא מה זו העוגה הזו??"
וככה אתם יודעים שהצליח לכם.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
הטריק ההיסטרי בהכנת הבראוניז קלות ההכנה. מכינים את הבראוניז כמו עוגה בחושה. כל המצרכים אחד אחרי השני, מערבבים הכל ביחד, לתבנית ולתנור.
תראו מה קורה אחרי שלוקחים ביס.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו6 כאן- מתכונים לווטצא'פ
הכנתי את הבראוניז המושלם הזה, בתבנית מחולקת עם שוקולד לבן בפנים והכנתי סרטון
תוכלו לראות בדיוק איך הכנתי את הבראוניז כאן
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
לאור בקשתכם, נפתחה קבוצת ווטצאפ מיוחדת
לדילים ומבצעי מכירות בלעדיים
רוצים להצטרף? לוחצים כאן2- סוויט של מוצרים
אחד הטריקים החשובים בהכנת בראוניז – זמן האפייה. לכל תנור חום משלו ולכן זה קריטי אבל הכי חשוב – לא לייב את הבראוניז.
אל תייבשו לי אותו הבראוניז ותהרגו אותו. אחרי 20-25 דקות תבדקו ואם תכניסו קיסם ויהיה קצת רטוב לא נורא, כי ברגע שהבראוניז יאפה יתר על המידה,
זהו. אחרי זה הוא יהיה בטון ושלא תגידו שלא הזהרתי אתכם.
והנה התבנית המושלמת בשבילכם להכנת בראוניז
והמחיר כמובן כולל משלוח!
התבנית עשויה נירוסטה בצבע שמפנייה
אחד הבראוניז הנפלאים שתכינו
ואני כבר מחכה לתמונות שלכם!
מחפשים עוד מתכונים לעוגות?
מתכונים לעוגות
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
בראוניז גאנש שוקולד ללא גלוטן

בראוניז גאנש שוקולד ללא גלוטן
סוויט דוליIngredients
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 200 גרם חמאה
- 300 גרם שוקולד מריר
- 1 שקית אינסטנט פודינג שוקולד
- חצי כוס קורנפלור
Instructions
- מערבבים ביצים וסוכר לתערובת אחידה
- ממיסים במיקרו חמאה ושוקולד מריר ומערבבים לתערובת חלקה
- מוסיפים את תערובת השוקולד והחמאה לתערובת הביצים ומערבבים
- מוסיפים את שקית אינסטנט פודינג שוקולד ומערבבים
- את הקורנפלור מנפים לתוך הקערה שלא יהיו גושם ומערבבים
- משמנים את התבנית ויוצקים את הבלילה לתבנית
- לתנור שחומם מראש ל - 180מעלות מכניסים את הבראוניז
- אופים כעשרים דקות, אחרי 20 דקות בודקים אם מוכן ואם עדיין לא נותנים לעוגה עוד חמש דקות
- לא לייבש את הבראוניז! אתם תהרגו לי אותו שישאר קצת רך
- בזמן שהבראוניז בתנור יוצקים שמנת מתוקה לסיר ומרתיחים
- לאחר שהשמנת רתחה מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד פנימה
- נותנים לעיסה לעמוד כחמש דקות וכשהכל נמס מערבבים
- העוגה יוצאת מהתנור יוצקים את הגאנש מעל והללויה! יש לכם בראוניז מושלם!
לערבב בלי מיקסר ? תודה רבה נראה נהדר 🌹
אפשר ידני ואפשר במיקסר