יוצקים שמן לסיר רחב, חותכים את הבצלים לקוביות ומוסיפים לסיר
מטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום כהה
מוסיפים את העוף לסיר עם הבצל ומטגנים את העוף היטב מכל הצדדים מספר דקות
רואים שהעוף משנה צבעו, הופכים כל פעם
כשהעוף שחום, מוסיפים מים ואת כל התבלינים ומערבבים
מוסיפים את האורז ומערבבים קלות
מביאים את הסיר לרתיחה, מנמיכים את האש לאש קטנה
מכסים ומבשלים על אש קטנה כשעה וחצי
אחרי שעה, פותחים את סיר, עם מזלג מערבבים קלות את האורז
שמים מגבת מטבח על הסיר, מכסים את הסיר עם המכסה ומבשלים עוד כחצי שעה
עד שהאורז נעשה אחד אחד ומכבים את האש
פותחים את הסיר, האדים פורצים החוצה ויש לנו סיר מושלם! בתיאבון.