שמים את כל החומרים היבשים בקערה, מוסיפים שמן ומים
מערבבים היטב הכל ביחד.
מניחים את העיסה לנוח כעשר דקות בצד
בתבנית תנור שמים נייר אפייה ומעבירים את העיסה לתבנית
עם ידיים רטובות לשטח את העיסה דק-דק-דק
אני ממליצה לחלק את העיסה לשניים
על נייר אפייה לשים חצי מהכמות לשטח את העיסה
לשים מעל עוד נייר אפייה ולרדד עם מארוך דק דק דק
להוריד את הנייר מלמעלה, להעביר לתבנית אפייה ויש לנו פלטה שטוחה!!
את החצי השני לשים על נייר אפייה, להניח עליו את העיסה
עוד נייר אפייה ולרדד את העיסה דק-דק
אחר שהידקנו את העיסה ורידדנו דק-דק מפזרים מעל מלח גס
לתנור שחומם מראש ל – 150 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כשעה.
אחרי שעה מוציאים, שוברים את הקצוות מסביב ומחזירים לתנור שוב לאפייה,עד שהאמצע של הקרקרים ממש אפוי.
שוברים את כל הקרקרים ומעבירים לקופסה סגורה
טעים טעים טעים