Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
מתכון למרק מיסו יפני עם טופו
סוויט דולי
מתכון למרק מיסו יפני עם טופו מרק קל הכנה וטעים
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
20
minutes
mins
Cook Time
10
minutes
mins
Total Time
30
minutes
mins
Course
מתכונים למרקים
Cuisine
מטבח אסייתי
Ingredients
5
כוסות
מים
3 וחצי
כפות
מיסו
1
שקית
אבקת דאשי
3
כפות
אצות ווקמה
100
גרם
טופו
Instructions
מוסיפים אצות וואקמה בקערית עם מים ומניחים בצד על מנת שהאצות יתרככו.
יוצקים מים לסיר ומביאים לרתיחה
מוסיפים שקית אבקת דאשי ומערבבים.
שמים בצלוחית את משחת המיסו.
עם מצקת מעבירים 2 כפות מים מהסיר לצלוחית עם המיסו
ומערבבים עד שמשחת המיסו נמסה והופכת לנוזל.
מעבירים לסיר את תערובת המיסו.
מעבירים לסיר את האצות שהתרככו ונותנים לזה להתבשל על אש קטנה כחמש דקות.
בינתיים חותכים את הטופו ומוסיפים לסיר לבישול.
מבשלים הכל ביחד כחמש דקות ומרק המיסו מוכן. בתיאבון!
Keyword
מתכון למרק מיסו יפני עם טופו