מתכון למרק מיסו יפני עם טופו

מתכון למרק מיסו יפני עם טופו שמכינים בבית ישראלי עם כל הבלגן

שתף
הדפסה
מתכון למרק מיסו עם טופו
מה צריך

5 כוסות מים
3 וחצי כפות מיסו
שקית אבקת דאשי – אבקת מרק דגים יבש
3 כפות אצות וואקמה
100גרם טופו

מה צריך

5 כוסות מים
3 וחצי כפות מיסו
שקית אבקת דאשי – אבקת מרק דגים יבש
3 כפות אצות וואקמה
100גרם טופו

מתכון למרק מיסו עם טופו
מתכון למרק מיסו יפני עם טופו הכנתי לפני שמונה שנים כמעט, והשבוע מישהי כתבה לי שהיא גילתה את המתכון של המרק מיסו ביוטיוב ובטעמו הוא בדיוק כמו במסעדה. הסתכלתי בסרטון, נקרעתי  מצחוק ובבקשה תהנו גם.

בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן   –
האינסטגרם של סוויטדולי

איך מכינים מרק מיסו יפני בבית ישראלי עם כל הבלגן

בואו נתחיל קצת בהסברים, אז מה זה מרק מיסו? מיסו היא משחה סמיכה העשויה פולי סויה או דגנים. מסתבר גם כי המיסו הוא מזון-על מרפא, אנטי אייג’ינג ובעל שפע של סגולות בריאותיות.

את כל האינפורמציה הזו אספתי בשבילכם על קצה המזלג מרחבי הרשת כדי להבין מהזה מרק מיסו. כי חלק מהשמות שהבת שלי גלי, שהכינה את המרק פשוט לא הכרתי ולכן היה לי חשוב לדייק עם השמות.

מרק מיסו מכיל בדרך כלל את משחת המיסו, אבקת דאשי – שזו בעצם אבקת מרק דגים יבש, ואצות. ניתן להשביח את המרק עם פטריות שיטאקי אבל לא היה לנו בבית בעת ההכנה.
ומפה התחיל הבלגן.
בית ישראלי שבאמצע הילדה עושה גלגלון, הילד משתעל לתוך המרק, מזל! מזל שהיפנים לא רואים את הסרט הזה, כי היו מנדים אותנו סופית, אבל אני צחקתי כל כך!

כדי שתראו את המצרכים בדייקנות, צילמתי לכם אותם שתראו על מה מדובר. מזכירה לכם שאפשר להוסיף פטריות למרק, לנו לא היה בבית, אבל הן מוסיפות המון ובסרטון תוכלו לראות בדיוק את שלבי ההכנה ומתי שמים את הפטריות.

מתכון למרק מיסו עם טופו

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו43 כאן- מתכונים לווטצא'פ

 

מחפשים עוד מתכונים לאוכל סיני ואסייתי
בבקשה – מתכונים לאוכל סיני ואסייתי

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

מתכון למרק מיסו יפני עם טופו


מתכון למרק מיסו עם טופו

מתכון למרק מיסו יפני עם טופו

סוויט דולי
מתכון למרק מיסו יפני עם טופו מרק קל הכנה וטעים
Prep Time 20 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 30 minutes
Course מתכונים למרקים
Cuisine מטבח אסייתי

Ingredients
  

  • 5 כוסות מים
  • 3 וחצי כפות מיסו
  • 1 שקית אבקת דאשי
  • 3 כפות אצות ווקמה
  • 100 גרם טופו

Instructions
 

  • מוסיפים אצות וואקמה בקערית עם מים ומניחים בצד על מנת שהאצות יתרככו.
  • יוצקים מים לסיר ומביאים לרתיחה
  • מוסיפים שקית אבקת דאשי ומערבבים.
  • שמים בצלוחית את משחת המיסו.
  • עם מצקת מעבירים 2 כפות מים מהסיר לצלוחית עם המיסו
  • ומערבבים עד שמשחת המיסו נמסה והופכת לנוזל.
  • מעבירים לסיר את תערובת המיסו.
  • מעבירים לסיר את האצות שהתרככו ונותנים לזה להתבשל על אש קטנה כחמש דקות.
  • בינתיים חותכים את הטופו ומוסיפים לסיר לבישול.
  • מבשלים הכל ביחד כחמש דקות ומרק המיסו מוכן. בתיאבון!
Keyword מתכון למרק מיסו יפני עם טופו

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים