ראשית מכינים את הבשר
יוצקים שמן למחבת, מוסיפים קוביות בצל ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
מוסיפים את הבשר ועם מזלג כל הזמן מפוררים ומבשלים את הבשר
מוסיפים את המלח, הפלפל השום הכתוש והפטרוזיליה מערבבים
ומפוררים כל הזמן ומבשלים עד שהבשר מוכן
מוסיפים את הצנוברים ומערבבים הכל ביחד
כשהבשר מוכן, מקררים את הבשר.
מוציאים את הבצק שלנו מהקרר, מקמחים משטח עבודה ועם הידיים פותחים כדור בצק ראשון
פותחים לעיגול גדול, מותחים את הבצק כל הזמן
כשיש לנו עיגול, מורחים במעט שמן זית ומניחים את הבשר על הבצק
מהדקים בקלות את הבשר לתוך הבצק
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הלחמעג'ון שלנו ואופים כעשרים דקות עד שהבצק משחים
מוציאים ומגישים חם! בתיאבון.