Go Back Email Link
לחמעג'ון מאפה עם בשר

לחמעג'ון מאפה עם בשר

סוויט דולי
לחמעג'ון מאפה עם בשר פריך עסיסי ונהדר
Prep Time 20 mins
Cook Time 20 mins
Total Time 38 mins
Course מתכונים לארוחת ערב
Cuisine מטבח ים תיכוני

Ingredients
  

  • 1 חבילה פיצה קראסט שימרית
  • 250 גרם בשר טחון
  • 1 בצל
  • 5 כפות שמן
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 3 שיני שום
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • חצי כוס צנוברים

Instructions
 

  • ראשית מכינים את הבשר
  • יוצקים שמן למחבת, מוסיפים קוביות בצל ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
  • מוסיפים את הבשר ועם מזלג כל הזמן מפוררים ומבשלים את הבשר
  • מוסיפים את המלח, הפלפל השום הכתוש והפטרוזיליה מערבבים
  • ומפוררים כל הזמן ומבשלים עד שהבשר מוכן
  • מוסיפים את הצנוברים ומערבבים הכל ביחד
  • כשהבשר מוכן, מקררים את הבשר.
  • מוציאים את הבצק שלנו מהקרר, מקמחים משטח עבודה ועם הידיים פותחים כדור בצק ראשון
  • פותחים לעיגול גדול, מותחים את הבצק כל הזמן
  • כשיש לנו עיגול, מורחים במעט שמן זית ומניחים את הבשר על הבצק
  • מהדקים בקלות את הבשר לתוך הבצק
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הלחמעג'ון שלנו ואופים כעשרים דקות עד שהבצק משחים
  • מוציאים ומגישים חם! בתיאבון.
Keyword לחמעג'ון מאפה עם בשר