מתכונים
סוויטשופ
בונבונים

לחמעג'ון מאפה עם בשר

לחמעג'ון מאפה עם בשר, פריך טעים ומתחסל בארוחה

שתף
הדפסה
לחמעג'ון מאפה עם בשר
מה צריך

1 חבילת "פיצה קראסט" שימרית
250 גרם בשר
1 בצל
5 כפות שמן
פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל
שיני שום כתושות
צנוברים

מה צריך

1 חבילת "פיצה קראסט" שימרית
250 גרם בשר
1 בצל
5 כפות שמן
פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל
שיני שום כתושות
צנוברים

לחמעג'ון מאפה עם בשר

לחמעג'ון מאפה עם בשר, מאפה של בצק נהדר עם שכבת בשר וצנוברים שמכינים ממש בקלות. לחמעג'ון הוא מאפה מהמטבח הלבנוני, של שכבת בצק פתוחה, כמו פיצה, עליה מניחים בשר טחון. מאפה בגירסאות שונות שכל אחד יכול להכין לפי טעמו. אני הלכתי על הגירסה הקלה להכנה עם בצק מוכן.

בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי

את הלחמעג'ון שלי הכנתי עם הבצק פיצה קראסט של שימרית, שבזכותו הכנתי את המאפה בעשרים דקות.
בצק שתמיד נמצא במקרר ומשמש לי כאופציה מושלמת לתוספת או לארוחה.

כדי שהלחמעג'ון שלנו יהיה מושלם כמובן שחייבים להכין מראש בשר טחון מטוגן, שאני מכינה מראש.
כשאני קונה בשר טחון, אני מטגנת בצל, משחימה אותו ומטגנת את הבשר. מוסיפה תבלינים כמו מלח, פלפל שחור, שום ומבשלת. כשהבשר מתקרר, מחלקת לקופסאות ומקפיאה.

לחמעג'ון מאפה עם בשר

 

מוציאים את הבצק מהמקרר, פותחים את העטיפה, מקמחים משטח
ומתחילים לעבוד. קל מאד לעבוד עם הבצק.
עם הידיים תמתחו את הבצק לכל הצדדים, הוא נמתח נהדר.
יש שני עיגולי בצק בקופסה מה שנותן לנו כמות שתספיק ל-5 אנשים.
יכולים גם להתחיל לרדד עם מארוך ואחרי זה למתוח עם הידיים, זה בסדר גמור.

לחמעג'ון מאפה עם בשר

 

אחרי שהבצק מתוח, שימנתי אותו מעט בשמן
ועליו הנחתי את הבשר שכמובן הכנתי מראש עם צנוברים.
תלחצו את הבשר לתוך הבצק ולתנור.
עשרים דקות והארוחה שלכם מוכנה.

לחמעג'ון מאפה עם בשר

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו41 כאן- מתכונים לווטצא'פ

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן  מתכונים למייל

 

הבצק פשוט נפלא לאחר האפייה. חותכים משולשים או רבעים
מגישים לשולחן חם וכולם מסתערים על הלחמעג'ון המאפה הנהדר שלנו.

תוסיפו טחינה, תוסיפו סלט ליד וארוחת הערב שלכם מוכנה.

לחמעג'ון מאפה עם בשר

 

 מחפשים עוד מתכונים לארוחת ערב? בבקשה
מתכונים לארוחת ערב
לחמעג'ון מאפה עם בשר

לחמעג'ון מאפה עם בשר

 

לחמעג'ון מאפה עם בשר

לחמעג'ון מאפה עם בשר

סוויט דולי
לחמעג'ון מאפה עם בשר פריך עסיסי ונהדר
Prep Time 20 mins
Cook Time 20 mins
Total Time 38 mins
Course מתכונים לארוחת ערב
Cuisine מטבח ים תיכוני

Ingredients
  

  • 1 חבילה פיצה קראסט שימרית
  • 250 גרם בשר טחון
  • 1 בצל
  • 5 כפות שמן
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 3 שיני שום
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • חצי כוס צנוברים

Instructions
 

  • ראשית מכינים את הבשר
  • יוצקים שמן למחבת, מוסיפים קוביות בצל ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום
  • מוסיפים את הבשר ועם מזלג כל הזמן מפוררים ומבשלים את הבשר
  • מוסיפים את המלח, הפלפל השום הכתוש והפטרוזיליה מערבבים
  • ומפוררים כל הזמן ומבשלים עד שהבשר מוכן
  • מוסיפים את הצנוברים ומערבבים הכל ביחד
  • כשהבשר מוכן, מקררים את הבשר.
  • מוציאים את הבצק שלנו מהקרר, מקמחים משטח עבודה ועם הידיים פותחים כדור בצק ראשון
  • פותחים לעיגול גדול, מותחים את הבצק כל הזמן
  • כשיש לנו עיגול, מורחים במעט שמן זית ומניחים את הבשר על הבצק
  • מהדקים בקלות את הבשר לתוך הבצק
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הלחמעג'ון שלנו ואופים כעשרים דקות עד שהבצק משחים
  • מוציאים ומגישים חם! בתיאבון.
Keyword לחמעג'ון מאפה עם בשר

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?