יוצקים שמן למחבת, מוסיפים קוביות בצל ומטגנים את הבצל
מאדים את הבצל עד שמתרכך
שוטפים היטב את עלי המנגולד קוצצים ומעבירים למחבת
מאדים את עלי המנגולד עם הבצל עד שהם מאבדים מנפחם.
בקערה נפרדת שמים את הביצים עם המלח והפלפל
מפוררים פנימה גבינה בולגרית וטורפים היטב לבלילה אחידה
מוסיפים את תערובת המנגולד לבלילה ומערבבים הכל ביחד
משמנים מחבת ומחממים אותו
מעבירים את הבלילה של הפריטטה למחבת
מבשלים על אש בינונית עד שהשכבה התחתונה מוכנה
מורידים מהאש, לוקחים צלחת שמים על המחבת והופ! הופכים את הפריטטה
ומחליקים אותה בחזרה למחבת
מבשלים אותה עוד כמה דקות עד שהיא מוכנה גם מלמטה
מעבירים לצלחת הגשה, סלט ליד ויש לכם יופי של ארוחת ערב. בתיאבון!