Go Back Email Link
מתכון לפריטטה מנגולד וגבינה בולגרית

מתכון לפריטטה מנגולד ללא גלוטן

סוויט דולי
מתכון לפריטטה מנגולד ללא גלוטן עם גבינה בולגרית
Prep Time 20 minutes
Cook Time 17 minutes
Total Time 35 minutes
Course מתכונים לארוחת ערב
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 4 כפות שמן
  • 1 בצל
  • 6 עלי מנגולד קצוצים
  • 3 ביצים
  • 1 כוס חלב
  • 50 גרם גבינה בולגרית מלוחה
  • רבע כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור

Instructions
 

  • יוצקים שמן למחבת, מוסיפים קוביות בצל ומטגנים את הבצל
  • מאדים את הבצל עד שמתרכך
  • שוטפים היטב את עלי המנגולד קוצצים ומעבירים למחבת
  • מאדים את עלי המנגולד עם הבצל עד שהם מאבדים מנפחם.
  • בקערה נפרדת שמים את הביצים עם המלח והפלפל
  • מפוררים פנימה גבינה בולגרית וטורפים היטב לבלילה אחידה
  • מוסיפים את תערובת המנגולד לבלילה ומערבבים הכל ביחד
  • משמנים מחבת ומחממים אותו
  • מעבירים את הבלילה של הפריטטה למחבת
  • מבשלים על אש בינונית עד שהשכבה התחתונה מוכנה
  • מורידים מהאש, לוקחים צלחת שמים על המחבת והופ! הופכים את הפריטטה
  • ומחליקים אותה בחזרה למחבת
  • מבשלים אותה עוד כמה דקות עד שהיא מוכנה גם מלמטה
  • מעבירים לצלחת הגשה, סלט ליד ויש לכם יופי של ארוחת ערב. בתיאבון!
Keyword מתכון לפריטטה מנגולד ללא גלוטן