מתכון לפריטטה מנגולד ללא גלוטן עם גבינה בולגרית, תהייה מושלמת לקראת שבועות או לארוחת הערב שלכם.
ועכשיו נשאלת השאלה החשובה מה ההבדל בין פריטטה, לחביתה או לאומלט. אז בואו נבין פעם אחת.
אבל לפני הכל הכנתי לכם סרטון מהיר איך מכינים פריטטה כאן
טעים אצלי באינסטגרם. בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
חביתה כולנו מכירים מארוחת הערב שלנו, מחבת, קצת שמן או חמאה, ביצים טרופות שהופכים מצד לצד ויש לנו חביתה נהדרת.
אומלט זו המילה הצרפתית לחביתה אבל עם תוספות. מוסיפים לתערובת שמנת ותוספות שאוהבים כמו ירקות, פטריות, בקיצור כל מה שאוהבים. אחרי שמטגנים, מקפלים את האומלט לשניים ומבשלים כדי שהבפנוכו יתבשל.
פריטטה זו האחות הספרדית של האומלט. לתערובת הביצים גם מוסיפים חלב, שמנת, ירקות, גם פה שמים כל מה שאוהבים. פריטטה זה קצת כמו פשטידה אבל על המחבת.
כמו שאתם רואים כאן, מכינים את הפריטטה ומבשלים את הפריטטה על מחבת. מחכים שהיא תהייה מוכנה מלמטה, ואי תסתכלו בסרטון תראו איך היא רוקדת יופי על המחבת ואז פשוט הופכים אותה.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
לוקחים צלחת מניחים על המחבת
סופרים אחת שתיים שלוש והופ הופכים
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
טאדם! הפריטטה מוכנה אבל צריך לבשל אותה גם מהצד השני
מחזירים אותה למחבת ומבשלים מספר דקות.
מחפשים קופסאות לביצים? בבקשה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
פריטטה מנגולד מושלמת עם גבינות
תפאר את שולחן החג שלכם או ארוחת הערב שלכם מוכנה!
סלט ליד ואתם מסודרים.
מתכון לפריטטה מנגולד ללא גלוטן
מתכון לפריטטה מנגולד ללא גלוטן
סוויט דוליIngredients
- 4 כפות שמן
- 1 בצל
- 6 עלי מנגולד קצוצים
- 3 ביצים
- 1 כוס חלב
- 50 גרם גבינה בולגרית מלוחה
- רבע כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
Instructions
- יוצקים שמן למחבת, מוסיפים קוביות בצל ומטגנים את הבצל
- מאדים את הבצל עד שמתרכך
- שוטפים היטב את עלי המנגולד קוצצים ומעבירים למחבת
- מאדים את עלי המנגולד עם הבצל עד שהם מאבדים מנפחם.
- בקערה נפרדת שמים את הביצים עם המלח והפלפל
- מפוררים פנימה גבינה בולגרית וטורפים היטב לבלילה אחידה
- מוסיפים את תערובת המנגולד לבלילה ומערבבים הכל ביחד
- משמנים מחבת ומחממים אותו
- מעבירים את הבלילה של הפריטטה למחבת
- מבשלים על אש בינונית עד שהשכבה התחתונה מוכנה
- מורידים מהאש, לוקחים צלחת שמים על המחבת והופ! הופכים את הפריטטה
- ומחליקים אותה בחזרה למחבת
- מבשלים אותה עוד כמה דקות עד שהיא מוכנה גם מלמטה
- מעבירים לצלחת הגשה, סלט ליד ויש לכם יופי של ארוחת ערב. בתיאבון!