שמים את כל המצרכים היבשים בקערת מיקסר עם וו לישה ומתחילים לערבב
מוסיפים את השמן ונותנים למיקסר לעבוד
מוסיפים את המים כל פעם כוס ונותנים למיקסר לעבוד
נותנים למיקסר לעבוד כעשר דקות עד שהבצק נתפס על וו הלישה סימן שהבצק שלנו מוכן
מוציאים את הבצק, לשים אותו מעט, משמנים את קערת המיקסר ומחזירים את הבצק פנימה
מכסים בניילון נצמד ונותנים לבצק תפיחה של שעה וחצי עד שמכפיל את נפחו
מוציאים מהקערה ולשים להוצאת האוייר
מחלקים את הבצק לשני כדורים, מכל כדור נכין חלה אחת
כל כדור מחלקים ל- 4 חלקים
כל כדור מרדדים עם מערוך ומגלגלים לרולדה ארוכה
ככה מכינים ארבע רולדות
את הרולדות מרדדים ומותחים היטב
שתיים מתוך ארבע הרצועות ממלאים במוצרלה מגורדת וסוגרים את הרולדה
את שתי הצמות עם המוצרלה נצפה גם במוצרלה
מניחים את ארבעת הרולדות וקולעים צמה לפי הסרטון שלמעלה
בסיום, מהדקים היטב את הקצוות
מורחים בביצה טרופה ושומשום ונותנים לחלה לתפוח עוד כחצי שעה
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את החלה ואופים כשלושים דקות עד שהיא משחימה
מוציאים מהתנור ומקררים על רשת. חלום של חלה!