חלה במילוי מוצרלה מארבע רצועות, היא חלה רכה ונהדרת, עם המון מוצרלה, שבנוסף לרכות של החלה, גם המוצרלה מוסיפה לה רכות.
הכנתי בעבר סרטון איך מכינים חלה מארבע רצועות, תוכלו לראות כאן
לפני שנים עבדתי במשרד עם בחורה מקסימה וזה היה יום שלישי כשאמרתי לה שאני לא מרגישה טוב.
"דורית, אין כמו להתחיל את סוףהשבוע ביום שלישי" , לכי הביתה ותנוחי.
אהובות ואהובים, יום שלישי הוא זמן מצויין להתחיל להתכונן לשבת ויש לי בשבילכם חלה מופלאה לשבת! לא חייבים שיהיה חג שבועות בשביל להכין את החלה הנהדרת הזו. נכון, אני הכנתי לכבוד שבועות, אבל היא יצאה כל כך טעימה שאתם חייבים לנסות אותה. בואו תראו שלב אחרי שלב איך הכנתי אותה
את החלה מכינים כל כל חלה
ראשית מרדדים פס בצק למשטח דק, אבל ממש דק

בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
את המוצרלה מפזרים לאורך כל הבצק בצד אחד

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות91
מתכונים לווטצאפ
אחרי שהמוצרלה בבצק, מגלגלים את הרולדה על ידי קיפול הבצק לתוך הרולדה,
עוטפים את המוצרלה עם הבצק.
מגלגלים לרולדה ארוכה ומותחים אותה

אפשר לצפות גם את המחלה מבחוץ בגבינה זה יוסיף יופי שלה
ואז מתחילים להכין את החלה
פס שני מעבירים לצד וממשיכים
קולעים את החלה שלנו כשהפס עם המוצרלה באמצע

אחרי שהחלה שלנו קלועה, מעבירים לתבנית אפייה,
מורחים בביצה טרופה ונותנים לבצק לנוח עוד כחצי שעה
ולאחר מכן מכניסים לתנור

היפה שלנו יצאה מהתנור, היא רכה, היא נהדרת, ותראו את המוצרלה
שבחוץ, הוסיפה לה יופי.

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים עוד מתכונים לחלות? בבקשה
מתכונים ללחם וחלות

מגש שהוא גם מגש ניקוז וגם מייבש
היא רכה, היא טעימה, היא נהדרת.
חלה במילוי מוצרלה מארבע רצועות

חלה במילוי מוצרלה מארבע רצועות
סוויט דוליIngredients
- 1 קילו קמח
- 2 כפות שמרים
- 3 כפות סוכר
- 1 כף מלח
- חצי כוס שמן
- 2 וחצי כוסות מים
- 200 גרם מוצרלה מגורדת
- ביצה טרופה לציפוי מעל
Instructions
- שמים את כל המצרכים היבשים בקערת מיקסר עם וו לישה ומתחילים לערבב
- מוסיפים את השמן ונותנים למיקסר לעבוד
- מוסיפים את המים כל פעם כוס ונותנים למיקסר לעבוד
- נותנים למיקסר לעבוד כעשר דקות עד שהבצק נתפס על וו הלישה סימן שהבצק שלנו מוכן
- מוציאים את הבצק, לשים אותו מעט, משמנים את קערת המיקסר ומחזירים את הבצק פנימה
- מכסים בניילון נצמד ונותנים לבצק תפיחה של שעה וחצי עד שמכפיל את נפחו
- מוציאים מהקערה ולשים להוצאת האוייר
- מחלקים את הבצק לשני כדורים, מכל כדור נכין חלה אחת
- כל כדור מחלקים ל- 4 חלקים
- כל כדור מרדדים עם מערוך ומגלגלים לרולדה ארוכה
- ככה מכינים ארבע רולדות
- את הרולדות מרדדים ומותחים היטב
- שתיים מתוך ארבע הרצועות ממלאים במוצרלה מגורדת וסוגרים את הרולדה
- את שתי הצמות עם המוצרלה נצפה גם במוצרלה
- מניחים את ארבעת הרולדות וקולעים צמה לפי הסרטון שלמעלה
- בסיום, מהדקים היטב את הקצוות
- מורחים בביצה טרופה ושומשום ונותנים לחלה לתפוח עוד כחצי שעה
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את החלה ואופים כשלושים דקות עד שהיא משחימה
- מוציאים מהתנור ומקררים על רשת. חלום של חלה!