שמים במעבד מזון את כל חומרי הבצק ומערבבים הכל ביחד
אפשר כמובן גם ללוש ביד
מחלקים את כמות הבצק לשני חלקים
חצי מהכמות מפזרים על תבנית אפייה
שמים את התבנית במקרר, עד שמכינים את הגבינה.
מכינים את תערובת הגבינה
מערבבים את הגבינה עם השמנת והסוכר לתערובת אחידה
מוסיפים את האינסנט פודינג וניל ומערבבים הכל ביחד לתערובת אחידה וחלקה
יוצקים את התערובת על שכבת הבצק הלא אפויה
את החצי השני של הבצק מערבבים עם השקדים ומפזרים על שכבת הגבינה בכל התבנית
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגה ואופים אותה כארבעים דקות
מוציאים מהתנור, מקררים את העוגה ומקררים אותה במקרר שעתיים שלוש לפני שפורסים אותה
מוציאים מהמקרר, אחרי הקירור, פורסים פסים, אחרי זה קוביות
טועמים ואומרים - יהאללה של הדולי הזו. איזה חיתוכיות גבינה הורסות!