מתחילים עם השזיפים, שוטפים היטב וחותכים לרבעים, כל רבע חותכים לפרוסות
שמים את כל השזיפים החתוכים בקערה, מוסיפים סוכר וניל, סוכר, סוכר וניל וברנדי, מערבבים הכל ביחד ומשאירים בקערה, ומכינים את העוגה
שמים במיקסר את הביצים עם הסוכר ומקציפים הכל ביחד לקצף אוורירי
מוסיפים את הנטורינה המומסת ומערבבים
מוסיפים מיץ תפוזים ומערבבים
מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד לתערובת אחידה
משמנים תבנית ויוצקים את הבלילה לתוך התבנית
מפזרים את השזיפים בתוך העוגה, משקיעים חלק מהשזיפים בתוך העוגה
מסדרים את השזיפים ככה יפה מסביב
את הרוטב שנשאר יוצקים על השזיפים
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את העוגה, אופים כארבעים דקות ואם צריך עוד חמש דקות, תבדקו
מוציאים, מפזרים אבקת סוכר ויש לכם עוגה בטעם של פעם - משגעת!