מטגנים את הבצלים עם המלח והסוכר עד שהבצל מזהיב.
אחרי כמה דקות טיגון מוסיפים את הקינמון
מנמיכים את האש ומבשלים את הבצל עד שהוא מזהיב.
כאשר הבצל שחום, מוסיפים את גפרורי הגזר ומטגנים את הגזר.
אחרי שהגזר התרכך מעט מוסיפים את העופות ומטגנים את העופות מכל הצדדים.
מוסיפים לעופות את את גרגרי החומוס, שום, צימוקים ומערבבים הכל ביחד
מאדים הכל ביחד כחצי שעה בסיר עם מכסה מכוסה
אחרי שהגזר התרכך והעוף התרכך מוסיפים את האורז
מטגנים את האורז עם העוף, מערבבים הכל ביחד מספר דקות
מוסיפים מים רתוחים ומערבבים הכל ביחד
מתבלים במלח פלפל שחור ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש ומבשלים כעשרים דקות עד שהאורז מוכן
אחרי שהאורז מוכן מפזרים את הפטרוזיליה, כוסברה ושמיר קצוץ
מפזרים את הצנוברים ומערבבים הכל ביחד