מערבבים את הביצים היטב היטב
מוסיפים את המים ומערבבים
מוסיפים את השמן והמלח ומערבבים
מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב שתהייה בלילה אחידה
שהמירקם יהיה כמו של בלילה לפנקייקים
לשמן מחבת בעדינות, כשהמחבת חם ליצוק מעט מהבלילה למחבת
לערבב את הבלילה שתכסה את המחבת
מבשלים את החביתייה שלנו מספר דקות והופכים
הופכים לצד השני עד שהיא טיפה חומה לא יותר מדי
מעבירים לצלחת וממשיכים הלאה
ככה מכינים את כל החביתיות - הן צריכות להיות דקות דקות
להגשה - מגלגלים את כל החביתיות לרולדה ארוכה
חותכים לפסים ארוכים שיקראו מהיום נחשי אטריות
מגישים לשולחן וכל אחד מוסיף לו למרק כמה שהוא אוהב. תהנו!