ראשית, מכינים את הצנצנת של הלימונים וחייבים לעקר אותה, כדי שהלימונים ישמרו.
אפשר לשפוך מים רותחים לצנצנת, להשאיר מספר דקות, לרוקןהמים ולייבש אותה היטב.
אפשר גם לשים לדקה במיקרו ובזהירות להוציא כי הצנצנת חמה.
פורסים את הלימונים לפרוסות דקות.
מרוקנים את הלימונים מהחרצנים רצוי עם מזלג כמה שפחות לגעת בידיים
מערבבים בקערית את המלח עם הפפריקה.
שמים בתחתית הצנצנת מעט שמן זית.
טובלים פרוסת לימון במלח עם הפפריקה, הופכים לצד השני, מנערים ומכניסים לצנצנת
בדיוק כמו שמכינים שניצלים אבל הפעם עם פרוסות הלימון
ויש לנער היטב את הלימון לפני ששמים בצנצנת.
טובלים את הפרוסות ושמים אחת על גבי השניה בתוך הצנצנת.
כשהצנצנת מלאה, דוחסים את הלימונים, אם צריך מוסיפים עוד
יוצקים מעל את מיץ הלימון, מכסים בשמן זית
סוגרים את הצנצנת ושמים על החלון או על השיש לפחות לשלושה ימים, אני השארתי חמישה ויצאו משובחים!
מוציאים כל פעם לימון עם מזלג נקי כדי למנוע כניסת חיידקים. בתיאבון!