Go Back Email Link
נשיקות מרנג בכחול לבן ליום העצמאות

איך מכינים נשיקות מרנג מושלמות

סוויט דולי
המדריך להכנת נשיקות מרנג
Prep Time 10 minutes
Cook Time 1 hour
Course מתכונים ליום העצמאות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 2 חלבונים
  • חצי כוס סוכר
  • חצי כוס אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל

Instructions
 

  • בקערת מיקסר שמים את החלבונים ומפעילים במהירות בינונית כשתי דקות.
  • להעביר למהירות מהירה ולתת לחלבונים לתפוח.
  • רק אחרי שהחלבונים הופכים לעיסה תפוחה להוסיף את הסוכר בשלוש פעמים ושהמיקסר ימשיך לעבוד מספר דקות.
  • מנמיכים את המיקסר מוסיפים את אבקת הסוכר ונותנים למיקסר לעבוד
  • נותנים למיקסר לעבוד עוד שלוש דקות לפחות והקצף שלנו נהייה מבריק
  • מעבירים לשקית זילוף
  • בתבנית אפיה מניחים נייר אפיה. אין צורך לשמן.עם שקית זילוף יוצרים עיגולים קטנים על נייר האפיה.
  • בתנור שחומם מראש ל -100 מעלות מייבשים את המרנגים כחמש שעות ואפשר אפילו יותר.
  • אחרי שמכבים את התנור משאירים את המרנגים בתנור עוד כשעה לפחות.
  • שומרים בקופסה סגורה ואטומה עד יומיים עד להגשה.
  • אצלי הם כבר שלושה ימים בקופסה סגורה והמרנגים עדיין קשים. חג שמח!
Keyword איך מכינים נשיקות מרנג מושלמות