בקערת מיקסר שמים את החלבונים ומפעילים במהירות בינונית כשתי דקות.
להעביר למהירות מהירה ולתת לחלבונים לתפוח.
רק אחרי שהחלבונים הופכים לעיסה תפוחה להוסיף את הסוכר בשלוש פעמים ושהמיקסר ימשיך לעבוד מספר דקות.
מנמיכים את המיקסר מוסיפים את אבקת הסוכר ונותנים למיקסר לעבוד
נותנים למיקסר לעבוד עוד שלוש דקות לפחות והקצף שלנו נהייה מבריק
מעבירים לשקית זילוף
בתבנית אפיה מניחים נייר אפיה. אין צורך לשמן.עם שקית זילוף יוצרים עיגולים קטנים על נייר האפיה.
בתנור שחומם מראש ל -100 מעלות מייבשים את המרנגים כחמש שעות ואפשר אפילו יותר.
אחרי שמכבים את התנור משאירים את המרנגים בתנור עוד כשעה לפחות.
שומרים בקופסה סגורה ואטומה עד יומיים עד להגשה.
אצלי הם כבר שלושה ימים בקופסה סגורה והמרנגים עדיין קשים. חג שמח!