Go Back Email Link
איך מכינים ספגטי בולונז?

איך מכינים ספגטי בולונז?

סוויט דולי
איך מכינים ספגטי בולונז? סדנת בישול שלב אחרי שלב
Prep Time 20 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 39 minutes
Course מתכונים לפסטה
Cuisine מטבח אירופאי

Ingredients
  

  • 500 גרם פסטה יבשה
  • 500 גרם בשר טחון
  • 5 כפות שמן
  • 1 בצל
  • 400 גרם עגבניות מרוסקות
  • 100 גרם רסק עגבניות מרוכז
  • 1 כוס מים
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית אורגנו יבש
  • 1 כפית בזיליקום יבש

Instructions
 

  • שמים על האש סיר ומרתיחים מים. כשהמים רותחים מוסיפים פסטה פנימה ומבשלים לפי הוראות היצרן
  • בינתיים מכינים את הבשר
  • בסיר מטגנים את קוביות הבצל עד שמשחימות.
  • מוסיפים הבשר הטחון ומרסקים עם מזלג ומטגנים עד שהבשר משחים
  • מוסיפים לבשר הרסק, העגבניות המרוסקות, מים, כל יתר התבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  • אחרי שרתח, מנמיכים האש ומבשלים עוד כחמש דקות
  • שמים פסטה בצלחת מוסיפים מהרוטב הבית בלגן אבל העיקר שכולם נהנים. בתיאבון!
Keyword איך מכינים ספגטי בולונז?