Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
איך מכינים ספגטי בולונז?
סוויט דולי
איך מכינים ספגטי בולונז? סדנת בישול שלב אחרי שלב
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
20
minutes
mins
Cook Time
20
minutes
mins
Total Time
39
minutes
mins
Course
מתכונים לפסטה
Cuisine
מטבח אירופאי
Ingredients
500
גרם
פסטה יבשה
500
גרם
בשר טחון
5
כפות
שמן
1
בצל
400
גרם
עגבניות מרוסקות
100
גרם
רסק עגבניות מרוכז
1
כוס
מים
3
שיני שום כתושות
1
כפית
מלח
1
כפית
אורגנו יבש
1
כפית
בזיליקום יבש
Instructions
שמים על האש סיר ומרתיחים מים. כשהמים רותחים מוסיפים פסטה פנימה ומבשלים לפי הוראות היצרן
בינתיים מכינים את הבשר
בסיר מטגנים את קוביות הבצל עד שמשחימות.
מוסיפים הבשר הטחון ומרסקים עם מזלג ומטגנים עד שהבשר משחים
מוסיפים לבשר הרסק, העגבניות המרוסקות, מים, כל יתר התבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
אחרי שרתח, מנמיכים האש ומבשלים עוד כחמש דקות
שמים פסטה בצלחת מוסיפים מהרוטב הבית בלגן אבל העיקר שכולם נהנים. בתיאבון!
Keyword
איך מכינים ספגטי בולונז?