איך מכינים ספגטי בולונז?
בתקופת הקורונה התקשרה הילדה ושאלה "אמא, איך מכינים ספגטי בולונז?"
אמרתי לה שתבוא ונעשה לה סדנה לייב, רק לא ציפיתי שתוך שעה תתייצב אצלי עם הילדים. התייצבה הילדה ואז אמרתי שזה רעיון מצוין לצלם איך מכינים את התהליך.
ככה זכיתם בסדנה של שלב אחרי שלב איך מכינים ספגטי בולונז. בין לבין שמתי על האש עוד סיר ובשלתי עוד דברים, תוכלו לשמוע איך הנכד מציע לזרוק את הספגטי לשמיים, אתם תהנו בטוח.
בואו תראו כאן איך מכינים ספגטי בולונז
אם יש משהו שהבן שלי הכי אוהב זה ספגטי בולונז, ואני כבר למדתי. אני מכינה מראש את הבשר. מכינה את הבשר בלי הרסק ומקפיאה.כ כה אם הילדים מגיעים בהפתעה תמיד אפשר לשלוף מהפריזר קופסת בשר קפואה, להפשיר ויש מה לאכול.
אתם יכולים גם להכין את הבשר כבר עם הרוטב ולהקפיא. גם את זה לפעמים אני עושה.
בואו לעקוב אחרי באינסטגרם
בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
ספגטי בולונז זוהי מנה שאהובה על כולם ואני מכינה כל פעם עם צורה אחרת של פסטה. הצורה האידיאלית היא הצינורות שאז הבשר מתערבב עם הפסטה גם בתוך הפסטה, אבל כשאין "צינורות" אני מכינה בכל צורה אחרת. הנכדה הקטנה שלי למשל אוהבת את "הפרפרים" עם הבשר הטחון. תבחרו את הפסטה האהובה עליכם ותכינו.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
איך מכינים ספגטי בולונז?
איך מכינים ספגטי בולונז?
סוויט דוליIngredients
- 500 גרם פסטה יבשה
- 500 גרם בשר טחון
- 5 כפות שמן
- 1 בצל
- 400 גרם עגבניות מרוסקות
- 100 גרם רסק עגבניות מרוכז
- 1 כוס מים
- 3 שיני שום כתושות
- 1 כפית מלח
- 1 כפית אורגנו יבש
- 1 כפית בזיליקום יבש
Instructions
- שמים על האש סיר ומרתיחים מים. כשהמים רותחים מוסיפים פסטה פנימה ומבשלים לפי הוראות היצרן
- בינתיים מכינים את הבשר
- בסיר מטגנים את קוביות הבצל עד שמשחימות.
- מוסיפים הבשר הטחון ומרסקים עם מזלג ומטגנים עד שהבשר משחים
- מוסיפים לבשר הרסק, העגבניות המרוסקות, מים, כל יתר התבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- אחרי שרתח, מנמיכים האש ומבשלים עוד כחמש דקות
- שמים פסטה בצלחת מוסיפים מהרוטב הבית בלגן אבל העיקר שכולם נהנים. בתיאבון!
