מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
איך מכינים ספגטי בולונז?

סדנת בישול שלב אחרי שלב איך מכינים ספגטי בולונז

שתף
הדפסה
איך מכינים ספגטי בולונז?
איך מכינים ספגטי בולונז?

איך מכינים ספגטי בולונז?
בתקופת הקורונה התקשרה הילדה ושאלה "אמא, איך מכינים ספגטי בולונז?"
אמרתי לה שתבוא ונעשה לה סדנה לייב, רק לא ציפיתי שתוך שעה תתייצב אצלי עם הילדים. התייצבה הילדה ואז אמרתי שזה רעיון מצויין לצלם איך מכינים את התהליך. ככה זכיתם בסדנה של שלב אחרי שלב איך מכינים ספגטי בולונז. בין לבין שמתי על האש עוד סיר ובשלתי עוד דברים, תוכלו לשמוע איך הנכד מציע לזרוק את הספגטי לשמיים, אתם תהנו בטוח.

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו32 כאן – מתכונים לווטצ'אפ

 

בואו תראו כאן איך מכינים ספגטי בולונז

בסרטון הכנתי קילו בשר אבל אפשר להכין כמובן רק חצי קילו. בדרך כלל אני מכינה אפילו יותר ומחלקת לקופסאות ומקפיאה. ככה אם הילדים מגיעים בהפתעה תמיד אפשר לשלוף מהפריזר קופסת בשר קפואה, להפשיר ויש מה לאכול.

בואו לראות באינסטגרם שלי את שלבי הכנת הלביבות המש, בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

איך מכינים ספגטי בולונז?

אם אתם רוצים לדעת איך מכינים  בבקשה – קציצות בשר ופסטה בסיר אחד

אם אתם מחפשים עוד מתכונים לארוחות בסיר אחד בבקשה
מתכונים לארוחות בסיר אחד

ואם לא עקבתם אחרי השבוע אז יש מתכונים חדשים
פשוט לוחצים על השורה המודגשת

לביבות מש טבעוניות ללא גלוטן

ציפסים דקים מתפוחי אדמה

לחם שום מהיר הכנה

חטיף טעמי קרמל בייתי

איך מכינים ספגטי בולונז?

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

איך מכינים ספגטי בולונז?

 

 

 

מה צריך לאיך מכינים ספגטי בולונז?

1 חבילת פסטה מבושלת – איזה צורה שתבחרו

חצי קילו בשר טחון
5 כפות שמן
1 בצל חתוך לקוביות
1 קופסה עגבניות מרוסקות – 400 גרם
קופסה קטנה רסק עגבניות מרוכז
חצי כוס מים
2-3 שיני שום פרוסות
מלח פלפל – לפי הטעם
כפית אורגנו
כפית בזיליקום

איך מכינים ספגטי בולנוז שילדים אוהבים?

שמים על האש סיר ומרתיחים מים. כשהמים רותחים מוסיפים פסטה פנימה ומבשלים.
כשהפסטה מוכנה, שופכים את המים ועד שהפסטה תהייה מוכנה מכינים את הבשר.

בסיר מטגנים את קוביות הבצל עד שמשחימות.
מוסיפים הבשר הטחון ומרסקים עם מזלג ומטגנים עד שהבשר משחים.
מוסיפים את הרסק, העגבניות המרוסקות, מים, כל יתר התבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
אחרי שרתח, מנמיכים האש ומבשלים כרבע שעה עד עשרים דקות.
לוקחים צלחת יפה,שמים מהפסטה, מצלמים, בינתיים הנכד צועק שצריך לזרוק את הפסטה לשמיים
העיקר שכולם מרוצים.
בתיאבון!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?