מפשירים את הבשר שיהיה בטמפרטורת החדר לפחות כחצי שעה
שמים בקערה את כל חומרי המרינדה ומערבבים היטב
מוסיפים את הבשר, טובלים אותו מכל הצדדים ומשרים לילה במקרר
ניתן להכין את הבשר עם המרינדה בתוך הסיר
למחרת בבוקר מעבירים לתנור שחומם מראש ל - 150 מעלות
מכניסים לשעתיים לתנור בתוכנית טורבו
אחרי שעתיים, מקלפים את תפוחי האדמה חותכים לרבעים
מוציאים את הסיר מהתנור ומוסיפים את תפוחי האדמה למטה, בצדדים שהרוטב יעטוף אותם
תכסו גם את הבשר שלא יתייבש עם הרוטב
משאירים לשעתיים נוספות את התבשיל בתנור
יהיה לכם תבשיל משובח וטעים לחג. חג שמח ובתיאבון!