Go Back Email Link
אסדו ותפוחי אדמה עם יין בתנור

אסדו ותפוחי אדמה עם יין בתנור

סוויט דולי
תבשיל אסדו עם תפוחי אדמה ויין בתנור,תבשיל חגיגי וטעים
Prep Time 30 minutes
Cook Time 4 hours
Total Time 4 hours 30 minutes
Course מתכונים לבשר ולעוף
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 500 גרם בשר אסדו
  • רבע כוס יין אדום
  • 1 כף פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות סויה
  • 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כפית דבש
  • 2 כפות שמן זית
  • 8 תפוחי אדמה
  • 2 שיני שום כתושות

Instructions
 

  • מפשירים את הבשר שיהיה בטמפרטורת החדר לפחות כחצי שעה
  • שמים בקערה את כל חומרי המרינדה ומערבבים היטב
  • מוסיפים את הבשר, טובלים אותו מכל הצדדים ומשרים לילה במקרר
  • ניתן להכין את הבשר עם המרינדה בתוך הסיר
  • למחרת בבוקר מעבירים לתנור שחומם מראש ל - 150 מעלות
  • מכניסים לשעתיים לתנור בתוכנית טורבו
  • אחרי שעתיים, מקלפים את תפוחי האדמה חותכים לרבעים
  • מוציאים את הסיר מהתנור ומוסיפים את תפוחי האדמה למטה, בצדדים שהרוטב יעטוף אותם
  • תכסו גם את הבשר שלא יתייבש עם הרוטב
  • משאירים לשעתיים נוספות את התבשיל בתנור
  • יהיה לכם תבשיל משובח וטעים לחג. חג שמח ובתיאבון!
Keyword אסדו ותפוחי אדמה עם יין בתנור