אסדו ותפוחי אדמה עם יין בתנור, תבשיל טעים טעים והנה עוד אפשרות נהדרת להכין תבשיל חגיגי לחג.
הפעם האסדו ישב כל הלילה במרינדה ותראו את הצבע המושלם שיצא לתבשיל.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
האיש שלי שאחראי על הכנת הבשרים, הכין אסדו בתנור עם ירקות קל הכנה שיצא נהדר.
בדרך כלל צורבים את בשר האסדו בסיר ואחרי זה מתחילים בבישול. הפעם, חרג האיש ממנהגו. אחרי שהבשר הופשר הוא הכין את המרינדה, העביר לסיר וככה כל הלילה הבשר שחה לו במרינדה במקרר.
בבוקר, העביר את הבשר לתנור לבישול ארוך.
אחרי שעתיים, הוספתי תפוחי אדמה ועוד שעתיים לתנור.
מחפשים עוד מתכונים למנה עיקרית לפסח?
מנות עיקריות לפסח
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן55 – מתכונים לווטצ'אפ
מתנה חדשה ונהדרת לראש השנה.
מרוקן ירקות ופירות חשמלי!
מתאים לכל הירקות והפירות
לקישואים, חצילים, תפוחי אדמה, תפוחים, הכל!
והמחיר כולל משלוח!
תראו את הצבע המושלם של תפוחי האדמה כשיצאו מהתנור עם התבשיל והטעם – חלום!
מה שכן, זה לא הטעם הבסיסי כמו שהכנו את האסדו בצורת צלי כמו שתוכלו לראות כאן – צלי אסדו בבישול עם ירקות.
הפעם הבשר יצא הרבה יותר מתובל עם המון טעמים!
תקראו את המתכון ותגידו לי – מה דולי אין מים בתבשיל? אין! הרוטב של המרינדה זה מה שהבשל התבשל בו.
עוד מתכונים לראש השנה תמצאו כאן
מתכונים לראש השנה
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
מבחר מתכונים לראש השנה תמצאו כאן
מתכונים לראש השנה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
תהנו אהובות ואהובים,
שיהיה חג שמח וטעים לכולנו,
רק עם בשורות טובות.
אסדו ותפוחי אדמה עם יין בתנור
אסדו ותפוחי אדמה עם יין בתנור
סוויט דוליIngredients
- 500 גרם בשר אסדו
- רבע כוס יין אדום
- 1 כף פלפל שחור גרוס
- 2 כפות סויה
- 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- 1 כפית דבש
- 2 כפות שמן זית
- 8 תפוחי אדמה
- 2 שיני שום כתושות
Instructions
- מפשירים את הבשר שיהיה בטמפרטורת החדר לפחות כחצי שעה
- שמים בקערה את כל חומרי המרינדה ומערבבים היטב
- מוסיפים את הבשר, טובלים אותו מכל הצדדים ומשרים לילה במקרר
- ניתן להכין את הבשר עם המרינדה בתוך הסיר
- למחרת בבוקר מעבירים לתנור שחומם מראש ל - 150 מעלות
- מכניסים לשעתיים לתנור בתוכנית טורבו
- אחרי שעתיים, מקלפים את תפוחי האדמה חותכים לרבעים
- מוציאים את הסיר מהתנור ומוסיפים את תפוחי האדמה למטה, בצדדים שהרוטב יעטוף אותם
- תכסו גם את הבשר שלא יתייבש עם הרוטב
- משאירים לשעתיים נוספות את התבשיל בתנור
- יהיה לכם תבשיל משובח וטעים לחג. חג שמח ובתיאבון!