צלי אסדו בבישול עם ירקות הוא תבשיל אסדו שמכינים בסיר עם ירקות בבישול ארוך ובסופו, האסדו נמס בפה עם כל ביס.
בעבר הכנתי אסדו בתנור עם ירקות, אבל הפעם האיש קנה אסדו בלי עצם והחליט על בישול בסיר, הבשר בסוף הבישול יצא נימוח בפה.
בואו תראו באינסטגרם איך הכנתי שלב אחרי שלב
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
תבשיל האסדו בסיר מתחיל עם טיגון הבשר מכל צדדיו
מטגנים את קוביות הבשר בשמן, עד שהבשר משחים
לאחר שהבשר משחים מתבלים את הבשר
מוסיפים את התבלינים ונותנים לבשל להתבשל במיץ של עצמו,
לא מוסיפים מים, נותנים לבשר להתבשל דקות ארוכות
ומתחילים להוסיף את הירקות
ליד הבשר צריך אורז – ואם אתם בעניין של אורז בבקשה –
מתכונים לאורז
מוסיפים גזר, עלי סלרי, בצל
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 44 – מתכונים לווטצא'פ
מחפשים עוד מתכונים למנה עיקרית לפסח?
מנות עיקריות לפסח
בסוף מוסיפים את תפוחי האדמה, מים
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ושוכחים מהבשר לשלוש שעות
עוד מתכונים לראש השנה תמצאו כאן
מתכונים לראש השנה
סט סירים של פוד אפיל והמחיר כולל משלוח
הירקות סופגים את טעם הבשר,
הבשר מתרכך ונעשה כל כך רך שהוא נמס בפה
הגזר, תפוחי האדמה, כל הירקות נספגים בטעם נהדר
וחוץ מהבשר הנהדר,
הרוטב עם חלה הולך אש!
תנסו אתם תהנו מאד.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
הבשר מרוב שהוא רך, ממש מתפורר
והוא כל כך טעים!
צלי אסדו בבישול עם ירקות

צלי אסדו בבישול עם ירקות
סוויט דוליIngredients
- 1 קילו אסדו בלי עצם
- רבע כוס שמן
- 1 כף פלפל שחור גרוס
- 2 כפיות מלח
- 1 כף פפריקה אדומה
- 1 כפית צ'ילי אדום גרוס
- 6 שיני שום
- 2 גבעולי סלרי
- 10 תפוחי אדמה
- 3 גזרים
- 2 בצל
- 3 כוסות מים
Instructions
- יוצקים שמן לסיר, כשהשמן חם מוסיפים קוביות אסדו לסיר
- מטגנים את קוביות הבשר בשמן מכל הצדדים עד שהבשר משחים
- הבשר מפריש נוזלים וזה בסדר תנו לבשר להתבשל עם הנוזלים דקות ארוכות
- מתבלים את הבשר עם הפלפל שחור, פפריקה, צילי ומערבבים את הבשר עם התבלינים
- חותכים את הבצל לפרוסות, את הבצל לרבעים ומפזרים על הבשר
- מפזרים תפוחי אדמה חצויים מעל, מפזרים עוד קצת פפריקה ומוסיפים מים
- מוסיפים את שיני השום לתבשיל ומביאים לרתיחה
- אחרי שהתבשיל רתח, מנמיכים את האש ונותנים לסיר להתבשל על אש קטנה כשלוש שעות
- הריח שמשתרר בבית משגע ומדי פעם תבדקו את הבשר, אין סיכוי שהמים יגמרו אבל תשגיחו
- אחרי שלוש שעות, נוגעים בתפוח האדמה עם מזלג ואומרים בוא נראה אם זה מוכן
- טועמים ואומרים אמא'לה ואבא'לההההה זה טעיםםם ולא מפסיקים לטעום
- שיהיה לכם בתיאבון אהובות ואהובים.